|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Veteran
|
![]()
Al če bit dupliciranih tekstova
![]()
![]() |
#22 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
i to moze da se izbegne ukoliko se samo malo obrati paznja i ako su tekstovi sortirani po izvodjacima.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
I ja sam za.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kao kod kuće
|
![]()
Slazem se!
Imam i ja dosta tekstova tako da tekstovi nece biti neki problem! ![]()
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Slazem se sa vama u potpunosti!
Bilo vrlo korisno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
i ja sam za. moglo bi to da se uradi. imam i ja brdo tekstova u raznim formatima. nemam bas puno sa akordima ali sta imam, dacu. a ako neko primeti gresku u tekstu i akordima moze da otvori temu, kaze ta i ta pesma taj akord ne valja i to je to. neko ce valjda u medjuvremenu popraviti. a bilo bi svima korisno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
malo se potrudit oko akordacije sa pisanjem...a sto nestima lako je napisat da nesto nestima ili fali... to je isto ko i ovo:jedno je uzicko kolo al se svira na sto nacina tako i sa akordima...ako nekom fali nek ubaciva sebi disove i susove...bitna je osnova ali nevjerujem da ce doc do svadje i prepucavanja jer pisane su pjesme sa akordima po forumu pa nije jos niko osto bez zuba... ![]() ...na uzicko mislio sam ovo...jedan je orginal ali ga svako krasi kako mu volja sa trilerima i ukrasima
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (20.05.2008 u 18:06 sati) Razlog: zajebo se.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.06.2007
Mjesto: BL
Godina: 42
Downloads: 463
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa2
Interesi: pcele
![]() |
![]()
Ideja je super,valjalo bi da imamo svoju bazu tekstova,a svadja vec pocinje oko akorda a i kao sto je kolega rekao privuce pocetnike i onda krecu smaranjaka i otvaranja novih teme vezanih za akorde itd,Najbolje da se samo stavi tekst, a ako neki ima akorde jos bolje, eto.Ja sam za,ima puno posla ali vrijedi...pozzzz
![]() |
#29 |
Drugar foruma
|
![]()
Eve vi postaviv edna pogolema kolekcija na tekstovi i akordi.
Pobarajte vo downlooad.
![]() |
#30 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ideja jeste odlična a i prijedlog da se stave dvije sekcije, jedna samo tekstovi, a jedna tekstovi s akordima, jer netko tko može pjevati i svirati neku pjesmu iz recimo G, drugi bi ju htio iz F ili Fis, e onda problemi. Ovako neka si sam neko odredi dali mu ti akordi odgovaraju. Ako da neka si skine, ako ne, neka si piše sam.
Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
textovi, yumidi |
|
|