|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
|
![]()
Najlepsi klav sva vremena Triton Studio...al posto napomeuli ste samo arranzeri onda pa2x.
Sto se tice "najbolji"... no coment.To je jako relativna stvar. |
![]() |
![]() |
#22 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Kako masina sa Slike zvuci na naski u sledecem MP3 primeru zajedno za SD5:
http://www.speedyshare.com/456822754.html
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Jaooo kad cujem ovo sto je Nedim odsvirao kakav zvuk pa kaku sam ja kantu kupio od klavijature, odma bih je bacio kroz prozor.
#24 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nije to nista, sami stil sam sada onako motao za 5 minuta dok Armonika je cisto
fabricna...da ti cujes neke od njegove fabricne rumbe, uf.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
|
![]()
-Iskreno,nista posebno...
Sto se tice ovog snimka... Ako cujemo jos nesto,mogao bih mozda i da kazem,a sto se tice ovog snimka,-ovo nije nista...
#26 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da nije nista...kao sto sam i napisao gore al za Mene licno kao Vlasnik
jos 15 drugih sintova pored kojih i KORG aranzera ovo je mnogo. Na PA80 sam radio godinu i po i idi poslusaj moje ritmove od PA800 pa onda ovaj, onda ces videti da ipak jeste nesto, posebno bass i bubnjevi. Kad sam ovo ukljucio prvi put zgadio mi se KORG aranzer i pored toga sto sam se nekad i tukao po forumima za KORG aranzere. A posebno da cujes kako ovo izlazi na PA sistem, bacio bi sve one PA800 ritmove sto sam pravio, nije ni pola od ovoga.
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Daj mi taj link,-da cujem bas te tvoje...
Onda cu ti reci... Ne kazem brate,-moguce je... Ali,'ajde da vidimo i to...
#28 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Eto ti link ispod na BASARI STUDIOS.
![]() |
![]() |
#29 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ni meni se ovo ne sviđa nimalo...(Nedime nemoj sad reći da te kritikujem ili serem kvake al sam samo realan)...E sad da si stavio nešto EKSTRA ritmovai boja da zvuče nebi ništa reko...Ali ovi REAL DRUMS i ova MUSSETE harmonika na PA2X mnogo bolje zvuče...Čak mislim da bi ovi RealDrums ISTO zvučali i na starijem modelu Solton MS100 koji je TOP aranžer za mene...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa,-vidim ja to,i video sam ja to odavno..
Al' sam mislio direktan link da mi das... Ali,dobro...
Favoriti |
Oznake |
klavijatura, naj |
|
|