|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Veteran
|
![]()
@No.1
neznam ko je krivo pročito al evo ja ču ponovit glavni naslov teme: Saveti za efikasniji rad sa klavijaturom Kako upoznati klavijaturu i bolje raditi sa njom pročitajte ili pitajte ovde. Isto tako mislim da je i kolega GALA promašio podforum. Mislim da bi obje teme trebale bit ovdje: http://www.yu-midi.com/forum/forumdisplay.php?f=40
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
jest kuci sredi stylove da drugom mozes dat kad ti zatrazi hehehe
ali u pravu si bez truda nema rezultata |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na ovo sam mislio da spada u saveti za bolji rad sa klav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
|
![]()
Iz ovog citata mogu se otvorit 2 teme,pošto su navedena dva naslova
![]()
![]() |
#25 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neka tema stoji pored JUZNI VETAR, da ne bude zabune... Koga bude interesovalo, neka otvori, nemojte se oko toga prepirati.
E da, jos sam htio reci jednu stvar, sve kolege takodje molim za iskustva vezana za klavijature, aranzere, ko je kako sredjivao klavijaturu, bez semplova i sa njima... To svima ide u korist...
![]() |
#26 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
Dobro buraz ako je tako,onda OK,evo ja se izvinjavam javno,jel nesviram baš JV nešto puna pa temu nisam čitao do kraja,pošto si naveo da je post posvečen samo fanovima i ljubiteljima (obožavateljima) Južnog Vetra.
Pozdrav.
![]() |
#28 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja pripadam ovoj grupi
![]()
![]() |
#29 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
....nemoj da me neko krivo shvati....ali ova tema i ovi postovi.....ko ispiolja kucu (skoro veze sa vezom nema)
vise postova o tome gdje je trebala ic i kako se trebala zvat nego nesto o iskustvu.... aj da bubnem i ja nesto.... inace,zenske pjesme i zenski repertoar nesviram(jedino neki standardnih 20-ak pjesama) e sad kako koju pjesmu odsvirat u kojem ritmu sve ovisi sta si sviro prije toga(mislim koji ritam ili tako nesto) primjer:nada topcagic jutro je jutro je...dvojka ili disko...nije bitno...pjesma je dobra i ubija u oba ritmaija.... kao i od stoje starija,beat ili disco isti djavo ili ala ala od seje,baska ona baska ja...beat disco ovisi...a i nelezi svaka rumba a pogotovo nelezi svakom pjevacu,ovisi o tome kako se izvede... desilo se da je pjevac poceo u rumbi ti ne licis ni na jednu....fino zvuci i legla mu je,ali licno moj ukus nije-ali ko mene(nas)sisa,publika se pita a sad presjedit za klavijaturom per dana da ubodes ritam original za neke gacice,brusthaltere,andole,aspirine i viagre...pa bolje za te prolazne faj pustit..... pare se uzimaju na begini,dvojkama i rumbama,a ne na zidovima,crnom i zlatnom itd....pa sad kome je sta vaznije pozzzz...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klupska, svirka |
|
|