|
![]() |
#21 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7
![]() |
![]()
Treba čekati onda te trenutke kad ih više ne reklamiraju i onda kupovati,a istodobno moliti boga da yamaha izda ubrzo novu seriju motifa
![]() ![]() REci mi kakva ti je ova nova xs serija,bolja ili losija od es serije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma bolja je, nemam ni sta pricati o tome koliko i kako je bolja, to je skroz novi svet.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7
![]() |
![]()
Kakvi su soundi klavira u xs,jesu li sta doradjivani ili isti kao na es-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Može li Motif ES terce i koja je sad realna cijena njegova?
Dodato: ZAr nitko nezna???? ![]() ![]()
Svi uredaji rade na bijeli dim,kada dim izade,uredaj se pokvario ![]() ![]() Promijenjeno od josipv (31.01.2009 u 11:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja sam ovde u Francusku slucajno video Motif es 8 za ceno od 1000 eura.
Uopste mi se nije svideo ,preveliki je tvrde, dirke . Posto sam za ovu tematiku laik eto mene na yu-midi da vidim vredi li to pa sam se malo prosetao oglasima i naso Motif es 6 za 800 eura ima za 850 i 900 polovan. Dok je nov oko 2 400 eura. Evo vam oglas http://www.zikinf.com/annonces/dispa...annonce=407786 Pozdrav veseloj druzini |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
motif, yamaha |
|
|