|
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozdrav kolege!
Da se sav radostan obratim i saopštim da mi je PA1X poslije mnogih traumi i muka konačno proradio...Eto samo čekam da se malo zagrije pošto je bio napolju i da ga krehnem ko nekada...Opravak javno rečeno,košto je 170eur!?!...za neke je to velika para,i za mene je ali za tako skup instrument i to sam moro da dam...Naime skoro četvrtinu elemenata iz PowerSupply unitu se je moralo zamjeniti jer su pregorjeli ilio su bili u kratkom kontaktu...Kako su to djelovi "preciznog" ranga,i cjena im je visoka,a još i nisu dostupni svuda na tržištu...Najskuplji je bio FET tranzistor koji služi za stabilizaciju napona (tako mi serviser reko)...Skratka,skupa lekcija,ali bar znam da mi sad klaviatura radi ko što treba i tek sad ću znati da ga čuvam...Ne ostavljajte instrumente nigdje ako ne morate,jer i ja sam bio taki dok mi se ovo nije desilo...Eto da podjelim radost s kolegama i čuvajte svoje mašine,bez njih bi bili tukci ko šta sam bio i ja...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
super almiru da je prošlo sve kako treba baš mi je drago ,a i nije pretjerano bio skup opravak s obzirom na grešku (kvar)...sad pali ferguson-a i udri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eeeeeeee Alix, SJAJNO!
Relativno mnogo para je bila popravka, ali da je vredelo kao skola - vredelo je. Sledeci put ti sigurno nece pasti na pamet da ostavis spravu ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
upozorenje |
|
|