|
![]() |
#21 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma samo stisni petlju i rokaj prvi put j mozda najteze ali posle sve ide lakse samo pocni......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
plasim se da ne userem nesto ne znam zato sam mislio sve da probam na matricu ja znam sve da upropastim kad treba da odsviram nesto pred nekim brate neces mi verovati ali bezveze odsviram a kad sviram sam prefektno. mislim da cu da probam sve na matricu mada ne znam sta da radim.
znaci............ne znam sta cu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znaci opalis 3-4-5 kratkih pica (ili koliko god da ti je "kapacitet") i sviras. Pa sta bude - bude.
A bice dobro, veruj mi. Meni je trema svasta radila kad sam pocinjao svirku pred publikom... Sva sreca, pa sam imao sjajnu podrsku ostalih clanova benda... Dakle, ako ti ide lepo svirka "na samo", onda nema razloga da ne ide dobro i pred masom. Razbices ti tremu, ne sekiraj se, ali to mozes uraditi samo tako da preseces stvari i krenes sa zivim nastupima.... Sedenje kod kuce i sviranje samom sebi te nece dovesti do toga.. Ukratko, sto pre ugovori tezgu ![]()
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hehehe duhovito, nemam ja repertoar za 3-4 sata muzike uzivo. i ako zabrljam ode mast u propast
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mogucnost |
|
|