|
![]() |
#21 |
Kao kod kuće
|
![]()
OK,nadam se da ces uspeti.
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma mora mu uspeti
![]()
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da tacno...ta mala caka sa selotejpom je vrlo bitna za i3...i obavezno disk da formatujes na samoj klav.
A oko ritmove to je tacno da moze samo 4 user stylova...ali moze da se ugradi unutra jedan cip koji se zove EXPANDER,ja sam imao Expandirani i3 i svirao sa 32 user stylova...znaci puta 8 imas prosirenje.User 11.12.13.14-(ovo je obicni) a sa Expanderom imas User 21.22.24.24.31.32.33.34.41.42.......sve do 81.82.83.84. Ta dopuna i nije tako skupa jer ranije kostalo oko 50 maraka, sad je i manje, samo ne znam jel jos uvek dostupan taj mali hardverski del. Mozda i zato nece disk da ti loaduje set,mozda je set sa Expandirani i3.Probaj pojedinacno da metnes stilove i boje...ili ona caka od pre sa formatom. p.s.Imao sam i3 pre 10 godina....prvi moj profi klav...prva ljubav sto bi se reklo.Heeee....prva ljubav ne da srce lako....ajd ziveli. Pozzz Promijenjeno od No.1 (01.02.2008 u 01:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav kolege..evo da vam se javim kako sam obecao jucer i obavjestim da je sada sve u redu. "Caka" je bila krivac za gresku u citanju..hvala svima koji su mi pomogli da rijesim problem..
Kuki- u svemu sto si postavio ima dosta dobrih stvari... korgovac- moram se malo raspitati za taj expander..ako imas ideju gdje bi se mogao nabaviti u HR, molim te javi... pozdrav svima... problem se klavijaturom...nakon sto sam jucer ocitao set ( kao sto vidite u prethodnom postu) i sve je bilo super...danas upalim klavijaturu i samo se zatamni display- nista ne gori, niti jedna lampica, nista nije u funkciji, niti svira...probao sam vise puta ali isto ?????
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|