|
![]() |
#21 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
EXTREME se nadje u USA za jedno 1200-1300$ bez MOSS board. Ja sam svoj prodao
pre koji mesec za 2700$ za MOSS boardom i bojama, jednim grkom. Novi fabricni se moze naci za 1500-1600$ al vrlo retko al uglavnom u USA nadje se. MOSS board ovde je vec stigao cenu i od 700$.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
$700 za MOSS board??
![]() ![]() ![]() Ima neko neki polovan MOSS u Srbiji na prodaju?
![]() |
#23 |
Banovan!
|
![]()
ljudi jedno pitanje...imam priliku kupit Korg tr61 (novmzapakiran,papiri garancija)za 5500kn tj. 750E jeli to povolina cijena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Po meni jeste, mislim da je i u Bosni priblizna cijena... Ako si namjerio solo, uzmi ga, nije skup, ako je naravno nov i sa garancijom.
![]() |
#25 |
Vredan član društva
|
![]()
http://www.skymusic.co.yu/pretraga/a...=Pretra%C5%BEi
Evo MOSS nov i nije bas neka cijena pretjerana |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Drugar foruma
|
![]()
joj mico pa gde ga nadje, e pa ovo je bas preterano....preterano jeftino u odnosu na ovo:
http://www.musik-service.de/Korg-EXB...5750979de.aspx omer kad cuje odma ce porucit u sky ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Javio sam omeru,ja mislim da je vec narucio ako bude jos po neki osto u radnji,jer stvarno je jeftino na odnosu gore navedenih cijena.Kad si stigo kako slusa mashina.javi se na PM.POZDRAV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
interesuje me mozeli se set s LE prebacit na TR....i semplovi...kako to izvesti.......
![]() |
#30 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moze se Set prebaciti s Le na TR cak ina druge Tritone... Jednostavno moras imati KardRider tj. citac kartica u kompjuteru i ubacis karticu od Le i spremis u Komp zatim karticu od TR i spremis na karticu.... Citac kartica ti nije skup imas ih razni kod nas u HR mozez ga naci vec za 15 eura naravno ima ih i skuplji ....svakako si to uzmi trebat ce ti... Pozdrav
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|