|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]() Citat:
Ali i opcenito dojam o forumu potpisujem. Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Ja zapravo nisam dugo na forumu, par godina, imam staru opremu Rolanda, ali da kažem vrlo vrlo mnogo sam naučio ovde, što se tiče rukovanja kljavom, ovde niko nikome neće nešto da objasni, ali na forumu, nađeš vrlo mnogo koristnih informacija. Hvala ovome forumu. još ove godine ću nešto da doniram pa nek živi forum i forumaši!
pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.02.2018
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Manjak dobre komunikacije po mom misljenju je opste prisutan na svim Internet forumima,jer ljudi se ne predstavljaju svojim likom,delom,imenom i prezimenom,vec se sakriju iza nicka(ciji izbor takodje govori o onom ko ga izabere)i postanu arogantni i bahati jer je posledica takvog ponasanja u najgorem slucaju banovanje,a nikako osuda u realnom zivotu.
Ovaj forum konkretno sam shvatio kao mesto okupljanja ljudu koji se bave istom profesijom kao i ja,koji ima svoj komercijalni deo,svoje autoritete i pravila ponasanja koja ti autoriteti propisuju. E sad kao u svakoj zajednici,mnogi ljudi pomisle da ako se 'prikace' za nekoga ko je autoritet sto biolozi kazu ALFA jedinka,da ce i oni postati bitniji u zajednici.Takvi ljudi napadaju i ucutkuju sve ostale,ne znajuci ni sami zasto. Promijenjeno od SaleSynth (23.02.2018 u 13:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Mislim da ste prekratko na forumu za ovakvu "psiholosku" analizu, a ako pozivite ovdje dovoljno dugo mozda saznate da se vecina nas ovdje ne skriva, dopisujemo se u inbox, prijatelji smo na facebooku itd.. znamo tko smo.. druzimo se, na forumu, a prema mogucnosti i uzivo..
Naravno postoje autoriteti na forumu, ali to je uredu, ti su ljudi to zasluzili svojim doprinosom zajednici i zajednica njihovo misljenje prihvaca kao autoritativno jer su dokazali da njihovo misljenje ima neku tezinu, neku vrijednost, da ako pisu znaju o cemu pisu, necpisu jer im je dosadno i nijedan nije postao autoritet jer se "prikacio" na nekog. Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Dell (26.02.2018 u 08:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
|
![]()
SaleSynth@ a cak se i ti skrivash iza "nicka"...😁
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
@TihoTyros,upravu ste potpuno.Niko nije postao autoritet jer se 'prikacio',ali misli da jeste.....☺
@Alen P Tako je,kud svi forumasi tu i SaleSynth...☺ Promijenjeno od SaleSynth (23.02.2018 u 16:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ne razumijem bas :/
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Dell (26.02.2018 u 08:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
@TihoTayros ☺☺☺
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
I dalje ne razumijem, ovo izgleda nije dobra komunikacija
![]() Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Promijenjeno od Dell (26.02.2018 u 08:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
@TihoTyros Postovani,u prvom Vasem odgovoru na moj post,indiskretno ste mi stavili do znanja da sam ja ovde 'novajlija' i da cu AKO POZIVIM DOVOLJNO NA OVOM FORUMU shvatiti.....
E sad ne znam koju vi ovde funkciju imate,koliko vidim Vi ste POCETNIK FORUMACIJE kao i ja.... Izvinjavam se vidim da ste napredovali u DRUGARA FORUMA,ali i dalje Vam ne daje za pravo takvo obracanje. Jer TO nije prava komunikacija. Promijenjeno od SaleSynth (23.02.2018 u 16:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|