|  | 
| 
 | ||||||
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  06.05.2015, 03:26 | #1 | 
| Vredan član društva |   

I sa loop-uvima je isto potpuno nema potrebe prepisivat CV prebacio sam na isti nacin bar 50 ritmova bez ikakvog prepivanja CV i sve radi i sve funkcionise... To sto ti pricas o harmoniji sedmicama ovome i onome jedino moze da se koristi ako na jednu ritam kombinujes vise ritmova pa onda treba prepisati i napraviti CV... Jer ne razumijem zasto bi neko iskoritio Cv samo za harmoniju kada moze potpuno drugi aranzman staviti na CV u istoj varijaciji... Zar nije jednostavnije sedmice i ostale zajebancija slagati u chord tabli. Mnogo ritmova sam pravio iznova sa lupovima nisam koristio CV ako nisam imao na umu da napravim dva aranzmana na jednoj variciji npr na intro kada se uhvati sedmica da svira potpuno drugi aranzman... U glavnom za ovo sto je decko pitao nema potrebe da se prepisuje CV i ako ritmovi koriste lupove jer sve to na kraju povuce i radi kako treba samo je bitno poredati istrumente onako kako je bilo... CV i dalje koriti iste istrumente samo u drugom aranzmanu. Mada i to moze da se izmjeni ako se zeli.... Ma ne mogu vise rapsravljat o tome hvata me panika samo kada se sjetim koliko je to mukotrpan posao.... Promijenjeno od miki2008 (06.05.2015 u 03:36 sati) | 
|   |   | 
|  06.05.2015, 11:26 | #2 | ||
| AJ LAV KORG Registrovan/a dana: 09.12.2009 Mjesto: Srbija Godina: 42 
				 Downloads: 940 Uploads: 3 Rekao HVALA: 289 

Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova

Instrumenti: korg pa3x  |   

Šefe o čemu ti ? Pa CV je chord variation, pa kad središ sve cv onda u tabli rasporediš. Odgovoriću ti detaljnije kad sednem za komp. 
				__________________ Citat: 
 Citat: 
 Promijenjeno od nikadvisekorg (06.05.2015 u 11:27 sati) | ||
|   |   | 
|  06.05.2015, 13:27 | #3 | 
| Vredan član društva |   

Eto sad ti mene ucis sta je CV... Ja kazem da ne treba prepisivati a ti kazes da mora...Onda objasni decku po svome ima da se usere dok prepise sve...
		 | 
|   |   | 
|  06.05.2015, 21:04 | #4 | 
| Odomaćeni član |   

nikadvise korg ?? druze kakav cv 2 boja? presao 40gb setova jos to nisam video   sve sebi isprebacivao, dovoljno je vec sto je spomenuto, u record, style edit, samo po svim varijacijama i ostalim boje izmenjati koje trebaju biti i SAVE STIL!! to je to. msm i to je posao uzasan, a zamisli da u svekoj varijaciji i ostalim moras ici drugi CV ako ima pa opet isto  .. nisam video jos boje koje su npr na varijaciji 1 kad uhvatis mol CV1 jedna boja, i kad uhvatis dur CV 2 druga boja.. 
				__________________ Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) | 
|   |   | 
|  06.05.2015, 22:48 | #5 | 
| Vredan član društva |   

Boje koje odaberes u varijaciji nemaju veze sa CV samo harmonija i lupovi...Imam toliko ritmova za prebaciti samo kad se sjetim koliko je to tesko gadi mi se...
		 | 
|   |   | 
|  07.05.2015, 00:18 | #6 | ||

O al ste vi gluvi moraću da vam crtam. Pod "boje"nisam mislio na solo,  nego na bas, kontru i ostale qrce od kojih se sastoji ritam.  A ako u fill na bass track ima slap bas a u var neki user sound kako to resiti ako ne kako sam vam rekao. Evo da vas ne bi bunio mojim ritmovima učitao sam best set i vidim da ima bar 3 različita CV. Uzmite rumbu pa probajte jedan ton, ne ceo akord. Čak je i bubanj (drum track) različit, a različita je i 7-ica. Ako sve snimite kao jedan cv to se gubi i ritam postaje kao na cv za običan kvintakord. Vama je to svejedno? Ako i dalje ne razumete recite da vam snimim kratak video. 
 Citat: 
 | ||
|   |   | 
|  13.05.2015, 10:51 | #7 | 
| 6. sekretar SKOJa Registrovan/a dana: 07.07.2011 
				 Downloads: 280 Uploads: 5 Rekao HVALA: 315 

Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova

|   

Ja sam razumeo i jednog i drugog, samo sto nisam siguran da li u razlicitim CV menja boju tj. poziciju iz koje povlaci boju posto nisam primetio u record mode mixeru da mizes izabrati tazlicit sound za razlicite CV... Pre bih rekao da je mozda unapred uradjena boja pa recimo CV1 svira u prve dve oktave a CV2 par oktava vise... Miracu da proverim ovo detaljnije... | 
|   |   | 
|  16.05.2015, 16:14 | #8 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

Uzeo sam pa600 pre par dana pa mi je ovo sve jos uvek novo, sto se tice ovog kopiranja ritma iz seta u set, znam kako da vidim koje instrumente koristi ritam na kojoj varijaciji ali ne razumem sta ja treba i gde treba da prebacim (msm jel treba te instrumente da kopiram u drugi set pa da ih tamo slazem ili kako..) da bi posle ucitao to u drugi set? I da pitam jos kako da prebacim neku boju u drugi set? Dodato: Aaa shvatio sam  uspeo sam jedan ritam da prebacim, radi sve super.. i nije tako mukotrpan posao, samo treba strpljenja i zivaca   Promijenjeno od vadexfly (16.05.2015 u 17:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
|  17.05.2015, 15:23 | #9 | ||

a kog to programa da sve radi kako treba?

Citat: 
 | ||
|   |   | 
|  17.05.2015, 15:52 | #10 | 
| Kao kod kuće Registrovan/a dana: 13.06.2011 Mjesto: Korčula Godina: 39 
				 Downloads: 321 Uploads: 5 Rekao HVALA: 102 

Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova

Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900 Interesi: Računala i glazba  |   

I mene zanima taj program.  Sent from my GT-I9505 using Tapatalk | 
|   |   | 
|  |