|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
Radilo se ta vikend, pa eto tek sada citam postove,....
Upoznat sam sa problemom u potpunosti, član MAKL je probao dat fajlove i od drugog backupa, izgleda da je pazario loše diskete, poslace mi ovih dana flash karticu, ja cu mu povuci backup sa hard diska i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Tako je pedjo, kartica je poslana, rijesit cemo valjda i taj problem, da i ja konacno cujem taj famozni set
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makl za ovaj koristan post: | pedjajazz (31.03.2015) |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Da objasnim i forumasima,
nas clan Makl je imao doticni problem, na kraju smo se dogovorili da cak iz Hrvatske meni u Srbiji posalje flash karticu a ja cu mu ubaciti direktno sa hd, backup mog seta i semplova, pa zatim vratiti nazad. Mislim da ovakav primer treba da se slede i ostali forumasi kada je to moguce. Pomoc, poverenje, uzajamno postovanje i na taj način stvara se novo prijateljstvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Sta je, je, poslao sam flash, eto kad stigne pedja to ubaci, karta ide nazad i onda se nadam da ce raditi pa 80 ko zmaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|