|
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
PA MOZES I OVAKO DA KORISTIS STAJLOVE OD PA 80
A STO IMAS OS OD pa 80 TO TI NISTA NEPOMAZE NESTO PRETERANO POZDRAV
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2007
Downloads: 159
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
nesto sam za....bao na kavijaturi sad vise nemam OS od pa80 nego sam ga vratio na fabricno stanje pa50,gde sad da nadjem ponovo taj OS koji mi je bio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ako nisi napravijo bekap prije nego si vratio klaviaturu na fabricko stanje nema ga vise jer kad vratis sint na fabricke postavke sve sto je bilo u njemu se brise i klaviatura je ista kao kad ju kupis novu iz prodavnice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.09.2007
Downloads: 57
![]() |
![]()
Imam problem sa single touch dugmetom.Da li bi mi mogli reci sta je zapravo funkcija tog dugmeta?U uputstvu pise da kad je upaljeno da se menjaju tonovi a kad je iskljuceno se ne menjaju.e problem je u tome sto se kod mene stalno menjaju?Da li je to problem kod moje klavijature ili mozda do operativnog sistema?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ukratko, SINGLE TOUCH kada je ukljucen i kada ritam promijenis onda on (aranger) automatski vuce STS boje (F1,F2,F3,F4) sa toga ritma. A ako ti je iskljucen normalno nebi trebio da vuce te boje sa ritma. A moze biti do GLOBAL i njegovog podesivanja ma da sumnjam da je to. Probaj da ucitas samo GLOBAL od bilo kojeg drugo seta i vidi dali ima promjene ako ne reinstaliraj OS a usput javi kako si proso!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.09.2007
Downloads: 57
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Vaka za da pocne povtorno da vi raboti user 2
1. Startuvaj Pa80_os_v306.exe 2. Vnesi prazna flopy disk Koga ke se iskopira OS na diskot izvadi go od kompjuter 3. Iskluci ja klavijaturata 4. Vnesi go flopy diskot so OS vo klavijaturata 5. Ukluci ja klavijaturata Sega ke te prasa dali da instalira OS i ke pise ako sakas da instalira stisni ENTER. Namesto ENTER vie ke pritisnete Fade in\out. Znaci zapamtite NE Enter tut Fade in\out. Koga ke zavrsi instalacijata na izvadi go flapy diskot od klavijaturata i stisni bilo koe dugme.Sega veke klavijaturata ti e kako nova.Znaci celata e prazna. 6. Instalirajte go bekapot i toa e toa. S R E K N O Pozdrav TALE
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2korg, pa80, problem, user |
|
|