|
![]() |
#21 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dodato: [quote=Minicevac;232578]Kao sto smo i ranije pricali verovatno je to set sa pa2x ili pa800 i u to sam 100% siguran!Taj prijatelj koji ti je dao set verovatno on njega koristi na pa3x pa odatle nesporazum ![]() Taj set sto sam dobio i jeste iz vise setova od pa800 i pa2x.Taj isti set nece da radi na pa800.Imam jos pa800 pa zato mogu da potvrdim da taj isti Set.nece na pa800 a na pa600 ide.U cemu je tu stvar neznam.To ti bolje znas. Dobio sam skoro probni set(PA3X) od jednog tipa koji prodaje setove i taj probni SET nije hteo da radi na pa600.zato kazem da si sigurno u pravu.Ali opet kazem covek memorisami set direktno iz pa3x i to sam ucitao kod mene i radi sve. Zaboravimo vise to oceli neceli,samo se ponavljam. Mene interesuje zasto terce koje se nalaze u DK,nemogu u pa600 da transponiram.Pregledao sam celi Global i nemogu nista da nadjem.terce koje su u Useru transponiraju bez problema.Zato kazem jedva cekam kad ce se pocet prodavati pa600 kod nas na jugu da izmenimo iskustva.Klaviatura jeste napravljena jeftina plastika,al mogu da kazem da zvuci fenomenalno.Meni bolje radi od pa800. ![]() Promijenjeno od gogile (02.01.2013 u 21:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ma ok je druze, nema ljutnje... znam ja sta znaci kad obecas da neces siriti dalje... ja sad nesto kombinujem sa jednim dobrim setom koji je bio prvenstveno namenjen za pa800, to mi je osnova, pa dodajem u njega polako stvari koje mi se svidjaju iz drugih setova, a mogu da kazem da ima jako lepih stvari i u setovima od pa500, pogotovo od naseg kolege Aceta... Jedna od boljih strana u pa600 je sto su mu napravili vise ram memorije, i vise mesta za user sounde i dk, pa moze lepo da se kombinuje.
P.S: sorry za offtopic
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | gogile (03.01.2013) |
![]() |
#23 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|