|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
![]() |
![]()
Ma kao da putuju za Skoplje preko Sofije.
Sent from my LT18i using Tapatalk
![]() |
#22 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Pa tranzit sta znas mozda se i dogovore patika i plucno krilo hahaha dese seti majketi ove kombinacije pozdrav
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
ccc!! ne znam pod prvo dal bas svaki kontakt cita KMP, dodavani su formati kako je koji izlazio..
pod drugo, neko voli da ima jedan folder i "500" semplova izkonvertiranih u tom folderu,, a zamisli ti sad posao uvlacit jedan po jedan KMP u kontakt pa SAVE AS pa trazi folder,, (ipak on mora i tu vrsiti konverziju pa gde ce ostavit semplove i ocel bit tu sledeci put kad podignes disk format) , dok ovako ubacis 500 KMP u Awave studio , sve ih cekiras i snimis pod jedan SF2 il GIG, odes podignes ESC i taj jedan kazes konvert u MOJ kontakt folder NKI!! i svi su tu u NKI formatu!,, itd it,, vi sam nest pametujete.. sve ja znam da moze za sek, al ima bolji mogucnosti. za veci posao.
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (01.11.2012 u 14:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|