|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ja sam se tek tada ukljucio u ovu temu i napisao svoje misljenje. Kada budes naucio kao prvo da komuniciras lepo sa ljudima onda mozes da potrazis neki savet od nas koji smo ipak malo iskusniji od tebe. Drago mi je sto pominjes rumbu koja takodje nije tema o kojoj treba da se ovde diskutuje. nadam se da ces jednog dana shvatiti da ne postoje klavijature koje zvuce zabavnjacki a druge narodnjacki.Postoje klavijature koje su lepo kvalitetno sredjene za svaku vrstu muzike i klavijature koje nisu sredjene ni za jednu vrstu muzike.Nemoj mi reci da su te firme mapravile specijalno korgove za narodnjake a Roland za Zabavnjake. Razmisli malo o tome
![]() |
![]() |
#22 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2008
Downloads: 154
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa3x - guerrini champion
![]() |
![]()
@yamahapassion ja se izvinjavam ali ne moze neko da pise kako ja dezinformisem nisam ja ni jednog clana yu midi-a pominjao ni u jednom postu rekao sam moje misljenje .
Dodato: kolega ja ne vidim da sam napisao da postoje narodnjacke i zabavnjacke klavijature nego sam mislio na generalni saund Dodato: [quote=tayros2;209163]@yamahapassion ja se izvinjavam ali ne moze neko da pise kako ja dezinformisem nisam ja ni jednog clana yu midi-a pominjao ni u jednom postu rekao sam moje misljenje . Dodato: @nesaband kolega ja ne vidim da sam napisao da postoje narodnjacke i zabavnjacke klavijature nego sam mislio na generalni saund Promijenjeno od tayros2 (07.03.2012 u 23:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
procitaj post iznad tvog pa ce ti valjda biti jasno da si otisao van teme i dezinformisao postavljaca teme,da se ne ponavljam.
Zahvaljujem se administraciji kolegi@@yamahapassion i kolegi @Milepsr koji dobro znaju sta ja pisem na i kako se ponasam na ovom forumu. Ja kad nesto ne znam ,ja cutim i kao u onom vicu (nahranim svinje)i citam da bih nesto naucio,ali ako znam onda vrlo rado pomognem koliko je u mojoj moci.
![]() |
#24 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@tayros2: evo Neso je upravo gore citirao gde si izneo dezinformaciju... U redu je sto si napisao da je to tvoje misljenje, ali cinjenica je da je Roland (upravo ta G serija) bila zacetnik narodnjacke aranzerske svirke na nasim prostorima... Nema tu ni govora o tvrdom zabavnjackom soundu, i opet da ponovim, ako si ikada slusao starije pesme od Ace Lukasa dok je radio kao one man band tek tada ne bi mogao reci da je ta rolandova serija losa za narodnjake... Sto se tice ranijih postova tice, ne bih znao da kazem , nisam pratio... Ali red je dobro da se razmisli sta ce se napisati kada se nekom neodlucnom kolegi treba dati valjan savet...
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2008
Downloads: 154
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa3x - guerrini champion
![]() |
![]()
@yamahapassion slazem se sa vama imao sam g seriju svi smo koristili te acine ritmove to je zvucalo super ali tehnka ide napred ako ne gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Godfather
|
![]()
Kolega ide na kratak odmor.
Dosta je bilo, pa i previše. Vratimo se temi, ako ima potrebe.
![]() |
#27 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Da dodam, imao sam g1000 i em2000 i dosta su zahvalne baš zbog toga kao što je neko već rekao, mogu da se "vuku" ritmovi sa HD-a direktno. Gledao sam kako je čovek preradio hd na compact flash karticu, što je još zahvalnije zbog transporta, jer se dešava da HD zna da stane kad najmanje treba....
inače, za g seriju ima već svega i svačega i za "narodnjački" i "zabavnjački" sound ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
|
![]()
Jaooo ... kako volim ovu klavijaturu ... ROLAND EM2000 samo kad cujem to ime se najezim ..... preljepa e ta klavijatura ... mnogo puta sam je cuo uzivo i svirao na nju! Preljepo dizajnirana, cvrsta i odlicna klavijatura. Kako se samo moze srediti. moj sovet ti je da uzmes tu klavijaturu kolega ... eto u download sekciju ima puno ljepo sredjenih ritmova za nje sa kojim mozes da napravis '' bombu '' od Rolanda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nesa ti rece da pokusas da snizis cijenu na 400 eura i to bi bilo regularno. Ima jos jedna opcija, da dodas 50 eura pa da nadjes neki koristeni GW-7 ili ako bude malo vise junacke srece cak i GW-8. E... to bi bio pravi "Rolandovski" potez jer sve to sto mozes naci od sounda na EM-2000 naci ces i na GW-7/8 ali i nekoliko puta vise i kvalitetnije.
Promijenjeno od tranzit (08.03.2012 u 15:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
|
![]()
tranzit , to sam baš gledo danas... Taj GW8E moze isto tako dobro zvučati??
![]() |
Favoriti |
|
|