|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Coke357 se odavno nije pojavljivao na forumima a ti ga pomenu...
![]() A o Verse zvučnicima sam čuo baš riječi hvale pa me zanimaju a u okruženju ih ne mogu čuti dok i ovaj Alpha digitalni mixer izgleda zanimljivo a najavili su učešće na sajmu... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Vule: Aco,kako u petak ides kad pise da je za posetioce samo subota?
VIP karta brateeee! ![]() ....kartu dobijam gratis svake godine od jednog brenda, posto sam vec vise od 20 godinja korisnik njihovih proizvoda.
![]() |
#23 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
zelim svim kolegama koji idu na musikmesse u frankfurt, lep provod i da nam saznaju sto vise interesatnih i korisnih stvari/novosti za FORUM
![]() naravno svima koji putuju, dobar i srecan put! i nemo neko tamo da se izgubi! ps: ako imate sansu da tamo budete ONLINE - javite se obavezno ... onako - live sa scene ![]() pozdrav
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.03.2005
Downloads: 817
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
bio sam u Utorak. Ima Kineza koliko hoces, iskopirali su skoro sve od zvucnika pa do mikrofona, poznatih marki. Jedni su cak 1:1 iskopirali citavu Sennheiser seriju. Neznam kako je to moguce, kako mogu da se pojave na sajam sa tim kopijama. A o razglasima i zvucnicima da ne pricham, osim oznake firme sve je 1:1 kopirano.
Korg Pa 3 radi fantasticno, bas sam se iznenadio kako mu je dobar bubanj, posto im to prije nije bila neka jacina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ciao momci
![]() reko da ne otvorim novu temu, vec da ovde nastavim i da pitam, ko ce ove godine posetiti musikmesse frankfurt 2016 (muzicki sajam)? ja cu verovatno vec 7.04. biti tamo i rado bi voleo da naidjem na nekog forumasa ![]() ipak je sajam u drustvu interesantnije nego sam ![]() pozdrav
![]() |
Favoriti |
|
|