|
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2008
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ne znam da li ste culi za marku LUX, kineska marka, nisu velike pare, a sasvim solidno rade, ali kutije nisu za veci sastav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Odoh totalno u off, ali slažem se sa @nesaband.
Da sam na tvom mjestu prodao bih Pa2Xpro pa kupio Pa1X, ili Pa1Xpro ili možda čak i Pa800 pa za razliku od cirka 1500 maraka kupio 2 aktivna RCF ART300 zvučnika, koji se mogu naći za 700-tinjak evra, a za tu lovu koju si već skupio bih uzeo solidan mixer. Čak šta više išao bih na varijantu Behringer DDX3216, čisto da ne mislite da sam okorjeli protivnik ovog brenda... Jeste da bi sve bilo polovno, ali tvrdim da bi sa tom opcijom imao za klasu bolji ton nego sa Pa2Xpro i tim aktivnim Behringerom!!!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Družiće se sa njim do kraja karijere???
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]() Citat:
Te kutije LUX zaboravi da su dobre.Cena te kutije ti sama sve govori. Ovde se ozbiljno razmenjuju misljenja o odredjenim kutijama pa ako imas nesto konkretno da kazes izvoli.
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | mirandess (07.02.2011) |
![]() |
#26 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ Burli.
Ne planiram je prodavati, zelim jos nadograditi! Ako bude trebalo druzit cu se s njom do kraja karijere pa dok ne "rikne" ![]() ![]() @nesaband. Hvala kolega, puno to cijenim! ![]()
![]() |
#27 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Kakva ljutnja, ja samo napisao šta bih ja uradio da sam na tvom mjestu, ali naravno ne mislimo svi isto.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolega to su aktivni studijski zvucnici meni to bas i ne treba
![]()
![]() |
Favoriti |
|