|
![]() |
#21 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ne ne haveru ja sam Alen. Zajebo sam se pardon. 2003 je izaso. Pardon kod mene je pola tri ujutru nije ni cudo. Pardon.
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Suludi Moderator
|
![]()
Nemora se sad pretjerivat!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zavisnik od foruma
|
![]() ![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav svima ! Ljudi ...bezveze se svadjate . Treba malo realno sagledati situaciju oko sebe. Nije niko lud u ostatku svijeta i svi muzicari sirom svijeta koji ne sviraju ni pribliznu vrstu muzike koju mi sviramo. U svim music shopovima sirom svijeta Korg PA1X PRO nije sisao sa cijenom ni 5 % od momenta kada se pojavio u prodaji pa sve do danas. PA800 je za manje od mjesec dana kako se pojavio izgubio na cijeni i do 20 %...Ko je tu lud ? I dalje svi veliki muzicari kupuju 1Xpro a 800 mozda kupe svom djetetu da se nauci da svira jer ako sta pokvari i nije neka steta...puno je jeftiniji sint a i pored toga sav je plastican pa mu dodje ko igracka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Da, da Dino u pravu si, svi VELIKI MUZICARI, ko ja, ti i ostali...
Sacemo mi i na WIMBLEDONU...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dino legendo moja to si dobro reko...Pa1x I pRO UVJEK DRŽE CIFRU DOK JE pa800 GUBI...A još pored toga materiali iz kojih su ovi sinthovi napravljeni je isto kad čiča sebi kupi Nekog korejca iz slabog pleha ili Audija koji je napravljen iz prvoklasnog pleha i materiala...pa sad i cjena govori svoje...Pozdrav!Aja ni smo mi neki veliki muzičari ali ako Bog da bićemo,samo trebamo sačekati još malo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jok, u pravu ste, nevalja ovo nicemu, da sam znao ne bi uzeo, cuvao bi svoga
PA1XPRO od pre 2 godine sto sam ga prodao...razmislicu opet, u pravu ste svi, gledam ne para mi oko nesto...
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jebem vas nenormalne SVE KOMPLET. Zavisi kako cojk svira. Ja imam osjecaj da se ovdje podpaljuje malo vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa ja mislim da je to dobra ideja...Evo mnogi su se pokajali ali ima još vremena da se pokaje...PA1X oprašta grehove
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Suludi Moderator
|
![]()
Pardon zaboravio sam dodat. Nedime zar nemislis da pretjerujes hvaljenjem i pricanjem FAKTI sto se tice pa800. Sta bi ja trebo kad sam sa klavira preso na pa50. jebiga vec ovo malo na zivce ide. Niko se drugi nehvali i neprica o faktima ko ti. bez ljutnje.
Pozdrav, Alen!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
došo, dragi, nam |
|
|