Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 26.12.2010, 22:37   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Koliko para za ozvucenje izdvajate?

pozz svima...sviram aranzer i radim uglavnom sa pevacem i eventualno pevacicom..U zadnje vreme dosta kuburim s pevacima kada treba da se izdvoji novac za moj razglas...Oni bi ako moze sto manje,a najbolje da ne izdvojimo nista ako moze,i cesto dolazimo u konflikt,jer ja ne mogu njima da objasnim da to ozvucenje nije nadjeno na putu vec da kosta kao 2 klavijature...Ja nemam neko vrhunsko ozvucenje,ali zavrsava nam poso super, i treba da se plati jer,kako inace da skupim novac za bolje ako ne izdvajamo novac za njega...Znaci to je konstantna rasprava sa njima,uvek za svaku svirku...cesto me neki i odbiju kad im kazem da treba deo i za ozvucenje,u smislu da ima i onih koji nose ozvucenje za "dz''..Mozda neko i ima,ali ja necu,jer onda ne vidim svrhu posedovanja tog ozvucenja,ako dodje pevac sa mokrofonom od 100-200 evra,i dodjem ja sa ozvucenjem od,ne mora vise,ali neka bude i od 1000 eura(inace kosta vise),a klavijaturu i da ne racunam,i onda ja i on uzmemo iste pare za svirku...onda on stavi mokrofonce u kesu i ode,a ja teglim jos pola sata da skupim ceo razglas...znaci stvarno vise ne znam kako da izadjem s njima na kraj..a kad im kazem da ne nosim svoj razglas,vec da iznajmimo,oni idu kod drugog... i tako..
Nego moje pitanje je koliko vi i kako izdvajate novac za vas razglas,sa ostalim muzicarima za jednu svirku?recimo mixeta i 4 kutije,koliko bi po vama trebalo izdvojiti para za to za jendno vece?
hvala i pozdrav za sve

Promijenjeno od Sejox (27.12.2010 u 22:27 sati) Razlog: Premejesteno iz Cekaonice.
Milan$ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije