|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
nesaband Druze nisam ja promasio temu,mozda sam malo razvukao pitanje...Mene je interesovalo da li GW8 zvuci onako "rolandovski" ili je ipak tanak sa zvukom?A sto se PA serije tice u globalu(50,60,500) znaci klavijature koje nemaju sempler rade o.k. kada ponesem i bas bin inace...Sto se funkcija tice tu im skidam kapu.Molio bih da se vise ne nadovezujemo na ovaj odgovor jer ce to otici predaleko.Pozzz......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
moram malo da se nadovezem na tvoj post.
Vidim sa si nov na forumu i samo nesto da ti kazem. O Korgovim aranzerima imas bas dosta toga na ovom forumu i objasnjeno i demonstrirano.Potrazi malo teme po forumu i procitaj. rolad GW8 nije napravljen a ni jedna druga klavijatura da kad je kupis mozes odmah da budes 100% zadovoljan kako zvuci. da bi bio zadovoljan sa svojom spravom moras da ulozis dosta svog truda i rada pa ces tek onda moci da kvalifikujes da li neka kljava valja ili ne. Sto se tice teme ipak si je promasio posto si samo postavljao pitanja u vezi klavijatura koje nisu vezane za ovu temu.
![]() |
#23 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
kakva je osnovna razlika izmedju os 1 i 2. Ako kupim npr. klavijaturu gw 8 verzija 1 da li sa nom dolazi sistem 1 i kako mogu da ubacim novi sistem.Pitam zato sto me interesuje mada prilicno preferiram psr klavijature .HVALA kolegama koji ce na moje pitanje odgovoriti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozes da ubacis OS 2. Pogledaj negde na forumu imas tacno napisano kako se ubacuje OS 2. Ja sam zaboravio (ubacio sam ga odavno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2010
Downloads: 214
Uploads: 14
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Roland gw8 je zakon,izlazi odlicno ima super boje,jedina mana sto mogu samo dve boje da se splituju ili zalepe (dual)ostalo je sve ok!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nishki
|
![]()
Roland je napravio klavijaturu srednje ili srednje-nize klase koja potpuno moze zadovoljiti ukuse ovog naseg podrucija.
Ima u njemu setova bubnja koji po svojoj konfiguraciji elemenata totalno nama odgovaraju.To su setovi koji osim nekog standardnog bubnja (rock,tehno.....) u sebi sadrze orjentalne udaraljke. Jos kad bi OS poboljsali,bilo bi super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Nadam se da moderatori nece imati nista protiv ovih linkova,jer je na njima zvanicna demonstracija ovih verzija klavijatura.A snimci su interesantni sto zbog repertoara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|