|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.01.2006
Mjesto: Nis
Downloads: 8
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Opa, veoma losa montaza, ovi narandzrasti tasteri sa desne strane mnogo podsecaju na tastere sa Roland-a Fantom-a, a ovo "88 hamer action2" zvuci smesno ispod naslova firme.
Sigurno da ce izaci neki naslednik Pa1x-a, ali imace mozda 128mb sampling rama, posto ne verujem da ce Korg staviti 1GB rama, mislim :wink: , mogu oni da stave i 100GB ali koju bi klavijaturu posle toga izbacili, sta bi novo izmislili ili dodali, ne isplati im se :!: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
I LJUDI NEZAMJERAJTE ALIXU ČOVJEK NEBI NIKAD LAGO ON SAMO MOŽE OVDJE SLAGATI AKO JE TAJ ČOVJEK NJEGA SLAGO,JER ALIX NEBI IMO POTREBE DA LAŽE :!: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
samo jedno: nista od ovog totalna izmisljotina..
ova slika je editovana jos prije skoro 2 god i vidio sam je i prije nego je i na korg forums stigla.. pogledajte malo da je montaza u photoshop samo nisam htjeo da pisem nista jer je glupost.. hoce izaci ali ne ovako nesto.. jos stavili ono 1GB namjerno kao da su ljudi slijepi a ono se uopste nestavlja na njega.. pa onda ona dugmadi od fantoma.. pa hammer keys heh jojj smijeha odoh piti kahvu nemogu vise.. vozdra |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drago javi se dupe jedno...Joj kud te posluša...Foto montaža...En brate svašta....Ma nema veze...Moja greška što stavljam post sa neprovjerenim informacija...Ali nema veze nisam ni prvi ni zadnji...A ti Blusane što te tražim u zelenoj travi jesi živ?....haj javi se jebo ti sliku tvoju komšinca pita jesil šta novo snimio i sad će dobiti net pa da se dopisujete....Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vredan član društva
|
![]()
Dje si Alix,
tu sam ja samo malo zauzet malo ovim programom sto sprema za novu ima svasta nesto, neki pjevac invalidski, pa takmicenje amatera ma nezna se koji je gori haha... Nego gdje komsinica samo ti meni dobaci tamo kad budes, snimicu ja odma za nju ako treba sta god hoce haha.. Vozdra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Otac nacije
|
![]()
E blusa prijatelju da te pitam neshto ?
Jel u tebe toliko mali monitor pa skupljas ovako redove? Ili mozda imash Internet na Pa1x? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobar si primijetio si prvi,
ovo tipkam na PA1X ima i Internet preko USB Evo i muziku downloadiram na njega pa da mogu da pustam na pauzi kasnije, veoma dobra stvar.. Sta ce onda dok izadje novi OS biti tek.. Samo steta sto nema jos sve boje u njemu pa odose oci haha.. :arrow: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
ljudi meni to izgleda kao foto montaža.
i još nešto ako će takvo šta postojati sigurno neće biti 1500eur možda malo više od pa800. neko bombara bezveze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Blusa ima OS 3,5XYZ
![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Vredan član društva
|
![]()
Alix: to se zove terminator onaj prototype haha
Ja neznam i hocu li raditi update kad izadje, dok ne zavrsim svirkama da ne pokvari sta ipak.. Valjda ce izaci za koji dan ako su tako rekli nadamo se bar oko 25og ili tu nesto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1gb, dolazi, još, malo, pa2x, rama |
|
|