|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2008
Downloads: 260
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Settimio Soprani, artist VI. Jel to valja nesto?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Kao što sam i najavio, uzeo sam Weltmaister Cantus IV još da riješim problem ozvučavanja i mrka kapa...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
weltmeister consona, ali pretiha je za svirku u svatovima po danu, tako da planiram uzimati Hohner Atlantic, a Guerrini ili Dallape tek kasnije nekad
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: Herceg Novi
Downloads: 91
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Guerrini
![]() |
![]()
Guerrini superior 2, nista ne valja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Rekao HVALA: 0
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]()
Alix
Sta mislis da uklonis taj tvoj potpis dole? To vredjanje Pere Zdravkovica ti i nije bas nesto pohvalno!!! Drži se teme,a ako imaš potrebu da se obratiš kolegi koristi PP!!! Promijenjeno od Vule (26.12.2009 u 01:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Care zaobiđi...Svako ima pravo na vlastito mišljenje i ovaj podpis nosim već godinu dana...Ne znam zašto to tebi ide na nos jel ne vidim da bi gdje spomenuo tvoje ime u njemu,zato brate oladi i ako ti šta smeta ko što reče kolega-PM...Izvinjavam se za off topic...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.12.2009
Downloads: 67
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Na OGROMNU zalost, bio prinudjen da prodam Settimio Soprani Artist VI i Guerrini Superior III.
Sada su ostale Scandalli Super VI i Hohner Morino V-N. A sta je sve doslo i proslo tokom proteklih xyz.. godina, to necu ni da spominjam....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.12.2009
Downloads: 67
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Prijatelju, kunem ti se - place mi se za Artist, ne mogu ni sliku da mu pogledam, kao da sam clana porodice izgubio!
Ali vishe sile su ponekada ipak jace, dovedu coveka u knap situaciju i - jednostavno - mora se.... Ziv bio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Na prethodnoj stranici sam napisao koju harmoniku posedujem, a evo i slicice.
Inace, harmonika ima 12kg, dve kabine, (2+2 u fasenima), 19cm siroka, ma perfektna! Kabina drvena, unutrasnjost od mahagonija. Zao mi je samo sto nema Organtone basove, al' ozbiljno, i ovi njeni jako dobro rade. Inace, pre nje su bile Dallape Supermaestro (rucni rad, godiste nepoznato), Guerrini Superior IV (1969.), i Weltmeister Cantus V (1990. god, harmonika bila kao nova!) (Povezite postove, nije mi dozvolio forum da editujem post)
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od Sejox (28.12.2009 u 20:10 sati) Razlog: Editovani postovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|