|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je i glavna fora u tome da se na ovaj nacin zeznu milioneri koji imaju 100000 eura za bacanje.
Probao sam jedan program Multiextractor u nadi da ce on pronaci stylove koji se nalaze u OS-u posto program cita EXE fajlove,kao i BIN i u njima pronalazi midi.Racunao sam da ce midi informacije koje ritmovi nose u sebi prevariti program da ih tretira kao midi fajlove ali nista od toga a sto potvrdjuje Vaxterovu izjavu da je citavu modifikaciju OS-a izuzetno tesko uraditi.Nikakvi resursi u OS-u nisu pronadjeni tako da ova ideja otpada sto je i bilo za ocekivati.Mozda bi neki resource viewer koji pronalazi .stl fajlove resio stvar ali mislim da time nista znacajno ne bismo dobili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vax, jel imas zelju da se opet igras sa tim. Ja licno ne bih menjao fabricke ritmove svojim, ali bih rado pomerio onu granicu za semplove sa 255 na sto je moguce vise, i ako je moguce prosirio user sa 32 na bar 40 boja. O ovome sanjam... Posle toga bi psr 9000 bila zver...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Tako ti se samo cini jer u sustini prica nema kraja,jos samo ovo pa jos samo ovo itd....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Godfather
|
![]()
Zelim ja sve, k'o majmun, samo shto nemam vremena...
Portal je pri kraju, a ja nemam vremena ni da dovrshim radove i pustim ga u promet...
![]() |
Favoriti |
|
|