|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#281 |
Vredan član društva
|
![]()
@matrix_mo
Ako Vam to smeta,to ste trebali da ukazete ODMAH putem privatnih poruka meni ili bilo kom drugom moderatoru koji je online na forumu,a neko bi mi vec preneo i ukazao na nepravilnosti ako postoje.Sad Vam je sansa da mi kazete koje su to pesme u pitanju,dajte mi linkove na PP(nemojte ovde ostavljati)i ja cu proveriti! Sto se tice "pogresno" ispisanih akorda,moguce da budu vise faktora na pr: promasen tonalitet,nije svaki akord na svom mestu jer se ne stavlaju crtice,itd da ne nabrajam...Ocekujem da mi se javite na PP.
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Sejox (16.03.2011 u 15:30 sati) |
![]() |
![]() |
#282 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
mislim da je normalno, ako je pjesma npr. iz Fis mola, da nemože u harmoniji biti AS dur, nego GIS dur!!!! kad se svira to je u suštini isto, manje bitno, al u teroriji je ružno za vidit, odnosmo mješat akorde s povisilicama i snizilicama!
ne bih htio, da se kolega Simke uvrijedi, ili da pomisli da imam nešto protiv njegovog rada ili protiv njega, to su samo moja mišljenja, za koja se nadam da će se poštivat, kao što ja poštivam tuđe ![]() Promijenjeno od matrix_mo (16.03.2011 u 15:30 sati) |
![]() |
![]() |
#283 |
Nishki
|
![]()
@matrix_mo
Ako ste mislili na te greske........Gis .....As..... Onda se samo opustite i uzivajte u forumu! To su nebitne stvari da bi neko pisuci akorde ,vodio racuna cak i o tome! Nemojmo sitnicariti..... |
![]() |
![]() |
#284 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
ne smatram da je to greška,nego više bode oči
![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
#285 |
Suludi Moderator
|
![]()
Meni dlake smetaju..obrijte to malo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
muzicari
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ne nismo mi muzicari, ja sam samo posao da odnesem tetki lek
![]()
#288 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2011
Downloads: 239
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Forum je sasvim Ok, u pravilniku sve jasno pise pa me cude pojedninci sa nekim bezveznim pitanjima. Ali doduse nismo svi isti i nerazmisljamo svi isto. Pozzz
|
![]() |
![]() |
#289 |
Vredan član društva
|
![]()
Objasnio sam kolegi @matrix_mo neke stvari na PP,i ne zelim da bilo sta ovde komentarisem u vezi toga ovde!Dodacu samo da kad neko napise akorde iz pogresnog tonaliteta,ili ne stavi crtice posle svakog akorda,onda taj tekst ispada los,i onda se desava da akordi nisu dobri,pogresno napisani itd....Zato potenciram na tome da se napisu akordi iz original tonaliteta(nisu obaveza),i da svaki akord bude na svom mestu,i da se akordi vezuju sa srednjim crticama.Ja sam ispisao brdo akorda i svako ko zeli da pise akorde,moze da vidi moje akorde,kako to treba da se kvalitetno i konkretno uradi,da bi olaksali onima(uglavnom pocetnici)kome je to potrebno.
@muzicari Sta Vi znate jos osim"lepo"nice"fino"...?!!!
#290 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Smeta mi samo to sto dok sam napisao malo veci post i kad sam bio gotov htjedoh da ga postavim iskoci mi maska treba ponovo da se logujem i pisi iz pocetka,a ja vec zaboravio sta sam napisao predhodno i ne znam vise da ponovim a bas se oznojio trudeci da sto bolje sastavim post
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|