|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#261 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Godfather
|
![]()
@enab
Kukanjem se nećete ogrebati za download. Par uploadova, 7 postova i članstvo od nešto više od godinu dana, uz jako retke dolaske na sajt, se ne može smatrati zaslugom za download. Slobodno se više nikada ne pojavljujte. Oni koji samo traže nam ne trebaju. Mi smo svi ovde da delimo među sobom. Vi do sada samo dolazite da se okoristite. Bolje onda i ne dolazite. Zaista... Zbog ovakvih nezahvalnika i grebatora mi često dođe da zatvorim sajt, jer mi se čini da sav naš trud nema nikakvog smisla, a onda se setim da ima i dobrih ljudi, pa mi dođe žao. Možda bolje odmah banovati ovog "kolegu"? Čisto da mu se ispuni želja...
#263 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ vaxter
Znam da nemam pravo glasa al.... ![]() ![]() ![]()
#264 |
Nishki
|
![]()
@enab
enab Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 23.04.2009 Postovi: 7 Rekao HVALA: 0 Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova Downloads: 599 Uploads: 5 Ovo je vas udeo na sajtu,a da ne pominjemo koliko cesto posecujete sajt! A za download su komentari suvisni!!!! Ko sto Vaxter rece.........Dodje mi da zatvormim sajt zbog takvih!!!!! |
![]() |
![]() |
#265 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.11.2009
Mjesto: Uzice
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]()
Ja licno nemam sta navesti kao zamerku na ovaj sajt,smatram da je sama zamisao sajta odlicna a to jest pomoc muzicarima,jedina zamerka ide na racun clanova ovog sajta koji su tu samo kada im je nesto potrebno za download,mislim da bi trebalo imati postovanja za rad ljudi koji su napravili ovakav sajt mogucim.
|
![]() |
![]() |
#266 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Vaxter
Nemoj banovati, takve buntovnike se uvjek predomisle i vrate se da napisu jos neki post pa da skidaju ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zbog cega ne mozete prihvatiti kritike ni meni se ne svigja kako je uregjen sajt ako se ne moze dowenload i probati kakvi su materjali mislim na styl i boje i ja se tesko mogu odluciti uploadovati svoje styl i boje.
|
![]() |
![]() |
#268 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ponasanje pojedinih moderatora u nekim situacijama.... kao i pojedinih clanova koji nerviraju vec nervozne moderatore... ovde vala smem da komentarishem rad moderatora ali necu da dovodim njihov rad u pitanje.
Pojedini clanovi se ponasaju kao da su posisali svo znanje ovog sveta, misle ako su odsvrirali jednu svirku na lokalnu televiziju ili sa nekima koji nisu vredni pomena, da mogu da palamude koliko im je volja... ostalima svaka cast, drago mi je da ima ljudi dobre volje koji pomazu onima koji tek zakoracuju (u najgore moguce vreme) u svet muzike. E tako ja sam olakshao mozak ovim postom a vi nemoj se ljutite ![]() p.s. sto ne ubacite jednu temu za lecenje frustracija da se tamo slobodno pljujemo da u ostalim postovima ne bi isli off topic.... nazovite je psiho tjoshka ili traumatologija hahahahaha.
#269 |
Vredan član društva
|
![]()
@pepini
Vas post nema nikakvog smisla! Ako Vam je zao @enab,slobodno pod ruku sa njim i nemojte vise dolaziti ovde!!Sta biste Vi...odmah da downloadujete??!!Ocigledno niste procitali ni"P"pravilnika,i zato moj savet je da ga sto pre procitate,i tu imate kako mozete da downloadujete Ovde parazitima i grebatorima NIJE MESTO!!!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (13.03.2011 u 10:08 sati) |
![]() |
![]() |
#270 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
pepini
Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 09.02.2011 Postovi: 5 Rekao HVALA: 0 Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova Downloads: 0 Uploads: 0 Opet se zale oni koji nista korisno nisu ni uradili na sajtu...molim clanove da ne obracaju paznju na ovakve slucajeve,hvala Citat:
Moderatori moraju da citaju i trpe i ono sto mozda ne bi trebali i sto ih ne zanima a clanovi ne moraju...ne znam odakle onda nervoza i nevaspitanje kod pojedinih clanova foruma,oni imaju mogucnost da citaju samo ono sto zele,takodje i da pisu? Pametnije je prosetati na svezem vazduhu nekad nego ispoljavati svoja nezadovoljstva ovde. |
|
![]() |
Favoriti |
|
|