|
![]() |
#241 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neso brate vidim da ti je konacno pao Bk5 saka i drago mi je jer znam koliko si zeleo tu klavijaturu!Nek' je sa srecom i da se brzo isplati i uzeo ekstra sint!Gledao sam ga pre 10-tak dana malo detaljnije u Bg-u kod Dekija u Roland planetu,extra je sint
![]()
![]() |
#242 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Hvala Marko,a usput sam i upoznao Korg PA 500 u tancine za ovih par meseci sto sam ga imao naravno uz najvecu pomoc naseg druga @Ace.
Ko radi ne boji se gladi kaze narodna poslovica.BK 5 sam tek naceo i treba vremena da se upoznam sa njim kako treba.Ja na klavijaturu gledam kao na najboljeg druga i kad ga dobro upoznam onda ce biti sve tip top.A stvarno moze opasno da se sredi. @Morison ,engleski mi nije jaca strana ali cu se vec nekako snaci da sam uradim update. Dodato: evo kako zvuci jedan namenski ritam na Rolandu BK 5.Naravno ja mojim dodavanjem kvarim lepu sliku ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (24.07.2012 u 18:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
"Krucijalno" pitanje:
![]() Da li je moguce snimanje scala u performansi a ne kao dosada u Sistemskim podesavanjima? Znam da je ovo reseno kod orijentalne verzije Bk5.... @nesaband Sigurno sam ti vec rekao da nema sanse da se svaki put ulogujem na ******* kad ocu da cujem nesto sto je postavljeno na njihovim serverima pa taman da je odsvirano na Pa20X. E,da i nije lose da svoje demo snimke stavljas u svoju demo sekciju. Pozdrav druze i ne zameri,samo napred,nastimaj ga kako se tebi svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Evo ja ću ti odgovoriti druže.Za sad nije moguće,ali su naši predstavnici intervenisali u Rolandu i obećano im je da će sa novim OS-om biti moguće i to.Sve je lijepo objasnio čovjek u sljedećem klipu :
http://youtu.be/amPfQDaW8cI Dodato: Da,zaboravih.Neso,čestitam na spravi,da te služi i obogati i profesionalno,a posebno materijalno.Nisam imao priliku da je isprobam,ali djeluje mi vrlo ozbiljno.Ja ozbiljno razmišljam da ga kupim.Znaš da ja volim čačkati po novim aparatima.Sad,hvala Bogu,imam i vremena jer sviram gitaru u akustika bendu sa kojima imam pogođenog posla do kraja maja sljedeće godine.Pozdrav i svako dobro! Promijenjeno od makso68 (24.07.2012 u 22:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
@Boban 010
znao sam ja da ti neces da se logujes pa sam zato tu i postavio snimak ![]() ![]() Hvala Makso na lepim zeljama,a da snimke sam postavio ovde a ne u moj demo zato sto je ovde tema BK 5.Kad uradim nesto ozbiljnije snimke onda cu ih staviti u moj demo a to nece biti uskoro posto idem na duzi put. nego,otkazase mi tezgu za danas a nisam otisao na zurku. Dodato: P.S. Marko je sve lepo objasnio na snimku ali mislim da nema nista od tog posla.Bas briga Roland za nase trziste.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (24.07.2012 u 22:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
1) Potrebno je sve fajlove iz arhivirane datoteke kojih ima sest ukupno a to su:
- PROGRAM.BIN - release.txt - rom.bin - startup - update - waverom.bin da iskopiras u root direktorijum (van svih foldera) usb flash memorije na kojoj je predhodno sve obrisano i, preporucujem, formatirano u samom BK5. Dakle, prazan usb stick, van svih foldera....iskopirati svih 6 ovih fajlova. 2) Iskljucis BK5. 3) Ubacis memory stick u BK5 4) Pritisnes WRITE taster i zadrzis ga...zatim tako ukljucis BK5 i sve vreme drzis WRITE dok se ne pojavi "Update Mode:" 5) Cekas dok se ne pojavi "SUCCESS ". (moze potrajati oko 20 minuta). 6) Posle poruke "SUCCESS ". iskljuci BK5, sacekaj 30 sec i ukljuci ga. 7) Sada je potrebno izvrsiti "Factory reset" koji se nalazi MENU/FACTORY RESET/YES:ENTER (SELECT) To bi bilo to. Naravno, sacekaj da prodju ove grmljavine tj. da prestane opasnost od nestanka struje tokom update-a za svaki slucaj ![]() PozZz |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | nesaband (25.07.2012) |
![]() |
#247 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Morison
Dobro je da si tu,mozes detaljno da odgovoris na pitanje,sta se sve dobija novim Operativnim sistemom? Da li je odgovoreno na zahtev za snimanje scala u performansi kao sto je to Marko obecao na pomenutom snimku? Pozzz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Ne za sada, na zalost. Verujte da radimo sve sto je u nasoj moci i nadamo se da takvih vecih ispravki biti u tek velikom update-u (2.0). Sto je do nas odradjeno je a nije da oni ne pokazuju interesovanje. Pitanje je samo da li je to masina uopste sposobna da podrzi. Videcemo.
Sto se tice ovog update-a uglavnom su reseni brojni bagovi (neki pronadjeni od strane naseg tima). Promijenjeno od Morison (24.07.2012 u 23:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
@Morison
hvala sutra cu da odradim update mada u Beogradu nije bilo grmljavine mada je u nekim delovima grada padala jaka kisa. Sto se tice terci jamislim da BK 5 to moze da podrzi samo je pitanje da li Roland to zeli da uradi ili ne.
![]() |
#250 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.09.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 494
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland E-A7
Interesi: Medicina, muzika
![]() |
![]()
Pozdrav svima, imam jedno pitanje vezano za BK 5. Slusao sam spravu, zvuci opasno, nema sta. E sad vidim da svaka od traka u ritmu moze da bude bubanj traka, osim trake za bas, pa tako mogu da se kombinuju setovi bubnja, ako mi iz jednog odgovaraju kick i snare na primer, iz drugog hi hats itd. E sad ono sto me zanima je da li je moguce da se napravi svoj set bubnja, da se ti elementi iskombinuju u jednom novom setu, da mi ne bi bubanj trake samo zbog kombinovanja ovih semplova zauzimala bespotrebno mesta u ritmu ? Izvinjavam se ako sam ponovio necije pitanje, procitao sam celu temu, jedino ako mi nije promaklo, i hvala unapred na odgovoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|