|
![]() |
#241 |
Donator
|
![]()
Hvala sto mi dajes prednost.
![]() Pa prvi si poceo sa prezentovanjem pevacica, a vidim imas ih za izvoz zato vadi jos snimaka i pusti nas da uzivamo. ![]() Mislim u pevanju.
"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" Promijenjeno od bokivelik (09.06.2010 u 23:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Belaj boy
|
![]()
Uh,uh,....Maro,Maro.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Uh neso pa dobro ti pjevas sad sam upravo cuo i onu zabavnu.Svaka cast ti si izgleda univerzalac a ja to cijenim i postujem..Pooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
hvala Zeljko drago mi je da ti se dopada moje pevanje!
pozdrav
![]() |
#245 |
Vredan član društva
|
![]()
Neso prijatelju odavno nisam bio ovde al evo cuo sam sve tvoje snimke i sta da ti kazem, odlicno, nego daj uzmi mene u bend da dodzem ja kod tebe tamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
@djoko Izvoli dodji kod mene da radimo zajedno,ti si dobar muzicar!!!
evo malo da promenim,da ne budu samo pevacice na mojo demo stranici. Jedan taze snimak od juce.Ton je los,ali cuje se,nema veze. na snimku peva Zika-zile,zvezda Farme(u muzickom smislu),Mikica Gacic(Sto volim sto sam DOSOOOO,takodje farmer)i moja malenkost,nesaband. poslusajte kako peva covek pa navalite sa komentarima ![]() Dodato: aj da probam ponovo da stavim neki drugi snimak ![]()
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (09.08.2010 u 13:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Vredan član društva
|
![]()
Kao prvo nemoj da vise iskaces ispred telefona...odsekao si me od zivota!!!!
![]() Salim se malo.....ovaj lik peva ba "ubiva ne masto",mnogo visoko i dosta kvalitetno,Mikica ko Mikica...drlja i brlja po armonici,ali je ok covek,dobar je on harmonikas,ali ima on svoje "trenutke" ![]() ja ga znam od pre nekih 15-tak god,jos iz perioda dok je pratio Nadu Topcagic.
![]() |
#248 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
sve ti je jasno Brate,Mikica ko Mikica,ali on je moj drug i vredan svirac.
Dodato: jedna lepa stara pema za one koji vole pesme Sabana Saulica inace mog velikog druga sa naseg yu midi foruma . Dodato: aj malo i ja da vas davim sa mojim pevanjem. dom vojske u Beogradu 07.08.2010
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (09.08.2010 u 15:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Bata Nele,nema svrhe da postavljas snimke ovako loseg kvaliteta,samo nas iritiras i mi samo mozemo da zamisljamo kolko je bilo dobro,ali ne mozemo da uzivamo.
![]() Sto se tice Mikice ja mislim da vazi za jednog od boljih harmonikasa ali takodje mislim da nikako ne spada u kategoriju brljavih i drljavih....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Stvarno i ja kazem tako steta da su snimci losi inace super svirka i pjevac je dobar,samo sto pretjeruje sa tako visokim pjevanjem...bar kod sabanovih pjesmi da je samo mozda jedan ton nize pjevao mislim da bih jos bolje bilo....U svakom slucaju sve pohvale vidi se da ste maistori...Pozdrav za druga Nesu i ostalu ekipu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|