|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#231 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da se pohvalim da imam SVE vikende do Nove godine zauzete...Ovako posla nisam imo mjesecima i još jedna "neobična" tezga...u Srijedu igraju fudbal SLOVENIJA-BOSNA,i momci iz Maribora nisu znali šta bi pa su angažovali mene i Dejana da "sviramo utakmicu"...Nikad ovo nisam doživio i obojica trebamo u Četvrtak ujutru na poso ali dobro plaćaju a i dobro ćemo proći sa bakšišom-nadam se...U svakom primjeru PROKLINJEM JULI,AUGUST,SEMPTEMBAR,nikad se ne ponovili ko ove godine...Obožavam NOVEMBAR i DECEMBAR-cjela iduća godina bila ovakva...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ih, da nismo tako daleko jedni od drugih pa da napravimo ekipu za poneku tezgu.
Milanceshow, bi li stvarno dosao u Pozarevac na tezgu kad bi te zvao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Nishki
|
![]()
Brate!Stvarno nije problem.Mogu da dodjem u Pozerevac.
Idem ja po celoj Srbiji!!!!! Poz!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Banovan!
|
![]()
i ja bih se rado pohvalio kad je krenulo, al fakat nemam cim... ne sviram trenutno nigdje, preumoran sam od faxa i posla, mrsko mi svirat, mrsko mi vjezbat klavir a iduce sedmice mi ispit,... jebaji ga....
![]() ![]() ma valjda ce biti bolje... al ustvari imam se cime pohvaliti... naucio sam se pjevat, doduse samo zabavnjake, jer mi slabo izlaze iz usta trileri za folk...al valjda cu jos naucit i to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Nadam se da nisam promasio
Veceras 22.11 bio sam sam festi. Upozno sam se sa klavijaturistom nije bas klavijaturista sviro je isto covjek harmoniku. Malo o njemu covjek dolazi bas odakle sam i ja iz BIH jednog grada Bosanska Gradiska. Covjek svira 30 godina, kako se sjecam da je sviro 20 godina harmoniku i preso je na klavijaturu vec 10 godina svira. Covjek svira sve u orginalu, setovi koji ima ma sve su za 10. Sjeo sa covjekom popili po pice i tako poceo pricati o svojoj karijeri.... Ima dvije klavijature, donja mu je nekakav skroz levatska klavijatura ne znam koja je a gornja je Solo klavijatura KORG TR LE(izvini ako sam pogresio). On meni veli , nije meni vazno da imam dobre ritmove, ,meni je samo vazno da mi bass kao ritam. I tako, pitao sam o dosta stvari bas sto sam pokusavo da nadjem odgovor na foroumu nazalost nisam pa mi covjek pomogao. Pa ako zelite da cujete kako covjek svira i ima naravno kako pjevac pjeva(snimito sa digitalnom kamerom) samo recite. Po meni covjek prof. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Odomaćeni član
|
![]()
ok to za coveka..ajd se nesto sad pohvali.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ERNO---Drug stalno spominješ ime ČOVJEK...Daj mu ime i prezime ja sam inače rodom iz Bosanske Krupe pa možda ga i znam,jel sam dobar sa muzičarima iz okoline,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pozz Alix. Pa koda se ja sjecam ba, zdero sam ko stoka sa rodakom alkohol. hehe. Kad se sjetim, odma ti na privat pisem.
Promijenjeno od Vaxter (24.11.2008 u 01:37 sati) Razlog: Bez ovih citata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Moderator
|
![]()
Evo pohvala
![]()
![]() |
#240 |
Nishki
|
![]()
Odlicno!!!Za koju godinu i dozvola za auto........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|