|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Interesuje me sta konkretno od tyros serije cita bez prepravke S770 i dal cita i starije tipa psr9000. Najvise mislim na semplovane boje, harmonike...terce. Negde sam procitao ovde da moze od tyrosa ali ja sam probao samo ne pamtim za koji tyros su bile terce i ne prepoznaje. To znaci da moram u YEM da prepravljam? i da da li ima ovde postavljene u sekciji za skidanje mozda dobre boje direktno za S770? Po netu u glanom za tyrose a ovo cudo od klavijature koje za male pare ubija ko da niko ne svira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Možda nema videa koliko očekuješ i glazbe koju ti želiš čuti ali na Youtube ima dosta prikazanog od 770. Sav materijal od Tyrosa ide u PSR S seriju samo ga treba pravilno obraditi. Sa Tyros2 je potrtebno napraviti konverziju u Tyros3, a onda sve to staviti u YEM i poslagati po želji. U YEMu nema nikavog prepravljanja, dovoljno je samo pozvati UVI datoteku i cjelokupan Library se složen kao što je bio u Tyrosu. Od toga se napravi PPI i unese u PSR.
Objašnjeno je u videu, radi sve bez izuzetka i na prvu, od terci do seksti. ![]() https://youtu.be/6Bki0Rmq9Ug |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
isto ko i uvek odgovor odma i odgovor pravi. Hehehe. Ja sam vec bio ovde sa drugim nalogom i ti si me "naterao" da kupim ranije psr 1500 a sad ovo cudo. Klavijatura naravno ubija. E sad ja imam i solo klavijaturu tritona starog kog cu verovatno da prodam i da uzmem motif al bi voleo da i na aranzera imam lepe boje zato reko da pitam. Znaci T3 i na gore bez problema? Ziv bio druze i pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Sve sto je u library napravljeno od Externih samplova na Tyrosu PSR serija moci ce da procita ali ako su customs napravljeni od internog Tyrosovog sounda onda nazalost nece PSR serija moci da cita.
UVI datoteku ce procitati naravno ali ce nalodati samo samplovani material. E sad sa drum kits to se moze lako rijesiti ako se zna koje interne udaraljke su poslagane u custom drums pa onda preko "Drum editor" u Style creatoru to poredati kao na Custom voice iz Tyrosa medjutim Regularni custom voice koji su napravljeni u Tyrosu od internih samplova nemogu se nazalost nikako ulodati u PSR seriju.. Te terce o kojima pricas ako su bile u vidu customa od internog sounda su razlog zasto nisi mogao da nalodas. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | psr (01.03.2019) |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Može li se taj pack nekako raspaklvati i naći u njemu nešto probavljivo za npr S910?
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.09.2016
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 7
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
![]()
To nije jedan pack. Ima ih 20-ak, uglavnom neiskoristivi nama za nista. Otvori link koji je Casper postao pa ces vidjeti. Mozda je iskoristiv samo taj Oriental, a u njemu ima ovo.. mozes ga ucitati u S910, skini zip, raspakiraj i vec imas .ppi koji prebacis na USB i ucitas u S910. Ako ga zelis dodati vec onome sto imas onda YEM pa ppf ucitaj.
![]() Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Dok sam svirao Psr 770 imao sam sve postojece pakove.Za nas Ex Yu melos gubljenje vremena. Samo iz jednog paka sam skinuo par fx semplova npr; odbrojavanje od 10 unazad i obratno.Ne engleskom i njemackom. Takodjer par zdravica sa Oktobar festa.Balkan pack prepakovani LC ritmovi.A ovi iz Tunisa,,Egipta su stvarno jako znacajni.Mogao bih se opkladiti da ih kolege iz tih krajeva nekoriste.@smuchac tvoj Psr bi se opasno razbolio od tih pakova😂
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Oglas:
Mijenjam 48 Orient Packs (vrhunski, ubijaju) Egipt, Tunis, Afganistan, Kazahstan, Azerbeiđan ... za samo JEDAN ali s normalno urađenim tercama. Šifra: nematercenizalijek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Uvn i uvd nisu formati od psr s770. Ovo su formati od tyros 3 ili 4 i mjih mozes upisati u psr jedino putem Yem aplikacije.
Sent from my XT1052 using Tapatalk Promijenjeno od casper (20.03.2019 u 16:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
I mislio sam. Ja ga pitam covek se kune da je za s770. Sad sam u YEM ubacio i tamo sam napravio folder ilil sta vec a kolko sam ukapirao direktno ih je pretvorio program u ppf il tako nesto e sad kako do ppi i izvinjavam se ako sam izmesao skracenice jer gledam na netu a citam i tvoje stare postove i sve mi izmesano u glavi. I yamahu sam privezao na komp al na netu ima objasnjenje za tyros i dodjem do utiliti a posle ne znam de. I da dal moze to ve na yem da se odradi i da se samo na usb posle prebaci
I ovamo levo nit sam naso instrument na trazenje nit onaj inport instrument info Promijenjeno od psr (20.03.2019 u 16:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|