|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#201 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Mogu da pojedem 8 sarmi, a na svadbi jos i vise (ako je pedagoska pauza...pred fajront), a???????????????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo mi se svidja.Ja se vrtim oko7-10 sarmi(zavisi od kalibra)a pecenje ne mogu vise od 1kg(sramota).@Vujanov.S kim radis?Znam neke ljude iz tvog kraja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nije to bas tako Alixe, pa ja pola studija kupio preko ebaya a bar dva cijela prodao i nikad problema. A sto ne koristis PayPal, kakav je tu problem ? U svakom slucaju je jeftiniji od Western Uniona a i brze obavis sve. Ne treba ti ni minuta za kompletnu transakciju. A sto se tice onih linkova za MOSS na ebayu koje sam ti naveo, jedan je prodat za 380 a drugi za 315 eura. Vidis da to i nije neki problem naci i kupiti po povoljnoj cijeni i to sve brzo i efikasno.
Promijenjeno od tranzit (21.10.2008 u 00:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej ljudi,ljudi...Nije se vratio Šime,već Alix dobio Extrema!!!
Jes vala evo ni sad ne vjerujem očima...Ja i u mene malo već par minuta hodamo oko njega,i gledamo to čudo tehnike,a niko ne smije da ga dirne...Stvarno ovako radostan nisam bio godinana,ako izuzmem rođenje djece...Jaaj al ima sad da ga obradim...Moro sam da se pohvalim,nema druge... ![]() ![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Moram da se pohvalim da mi je jedan lik ponudio da se menjamo, daje mi PA 60 za moju PSR 3000.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
mašala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kako mi je jedna riba sad izduvala alatku uhhhhhhhh sto mi nije svaki dan da je postavim ispod stola od komp a i ispod stalka gde vezbam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E moj darko...Mlad si ti,čekaj da ti počne duvati jedna
na bez zuba ko jednom mome "bivšem" kolegi kojem se ne može dići... A inače da se pohvalim usput da sam završio SVOJ set za Extreme...Dakle semplovi NISU moji,već sam ih vadio iz drugih setova i kompletiro onako kako meni valja.Efekte skupa sa ValveForce sam kombiniro po ličnom ukusu,i zvuči fenomenalno...Isto tako sam odradio i terce,koje sumjam da ko ima (možda slične al ovakih ne vjerujem).MOSS boje sam na žalost moro da KRADEM iz tuđeg seta,jel još nisam skonto ni 10% kako se stavljaju soundovi u MOSS banku...I na kraju još najvažnije---EXTREME ga naloada za tačno 1:52s...Velik je oko 40MB ali na njemu je SVE što mi treba da odradim solidno tezgu...NIJE na prodaju,a demo snimci uskoro dolaze,samo da se malo organizujem...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... Promijenjeno od Alix (08.11.2008 u 12:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
haha to je dobro nema da zakacinje zubima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Još jedna hvala (moram)...Maloprije me nazvo NAJBOLJI gazda u Sloveniji Semir koji drži Butterfly u Kranju i saopštio mi da je dobio dozvolu za rad...A tim smo i ja i Dejan dobili "nazad" našu staru tezgu i noćas radimo po prvi put...ne mogu dočekati da odemo dole,prikopčamo se i odradimo onaj naš maksimum kao nikad do sad...Moro sam ovu divnu cjest da podjelim s vama,već 5 mjeseci se stalno sikiram gdje raditi idući vikend,ovo ono a evo sad smo dobili redovni poso...Još samo daj Bože zdravlja i mušterija...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|