|
![]() |
#201 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@nesaband
U "Opa kolo" sam probao kako bi zvucale kontra gitare sa istom postavkom ekvilajzera kao na basu i nije lose ispalo,sa namerom da se to primeni i na ostale ritmove-dvojke,ali nista dok ne probam na ozvucenju. A rumba je za snimanje dobro ispala sa ovim setom bubnjeva i kontra gitarom a na razglasu previse drechi,pa je morala da pretrpi razne izmene.Probacu je na tezgi pa cemo da vidimo kako dalje.Hvala na komplimentima!Pozz... @Zeljko Hvala druze,ovo su "osnovne bas figure i linije" samo su upotrebljene na pravom mestu! Pozzz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Evo cisto da se javim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
uh... jako lepo odradjena ova Bugarka! Svaka cast, Bobane!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala kolega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jako, jako lepo. Moje misljenje, malo su mi harmonike tj. solo boje mutne, mutno se cuju, mislim da je to hall 2, pa mozda zato, mozda na razglasu zvuci drugacije, ali ovde kod mene malo mutno i nejasno, mislim da je zbog reverba, tj. hall-a.
Svako dobro Bobane, dobronamerna kritika, i sugestija. PoZz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@calevh
Drago mi je da ti se svidja,sto se tice harmonika meni se cini da su OK,za svaki slucaj sam ponovo preslusao.Ajde ako ti nije tesko proveri da li je kod tebe sve u redu sa zvukom,cisto da bi bio siguran.Bilo kako bilo svaka je kritika isto kao i pohvala dobrodosla,hvala na komentaru druze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nema na cemu Drug. Malo sam snimak preslusao sad jace, tj. malo sam vise pojacao zvucnike, i znas kako, kako pojacavam sve je vec zaista bolje. Harmonika do prvog minuta, malo mi je i dalje, ne mutna, mozda sam se lose izrazio, nego imam onaj osecaj, kao da je odsvirano u nekoj ogromnoj sali, razumes me na sta mislim. A nadalje je sve super, ostalo, sto se tice ritmike, nema greske
![]() Jos jednom svako dobro, i sve najbolje u radu. Uzgred, narawno ja i dalje eksperimentisem sa exr - om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@calevh
Imas pravo za efekte,ima ih previse za snimanje,ali za svirku su dobri.Harmonika na pocetku je tisa nego ritam sekcija,sad sam poslusao iz "drugog ugla" odnosno smanjio sam skroz tiho i stvarno se ima utisak kao da je mutna boja ali je u stvari do jacine u snimku.Bice mi zadovoljstvo da preslusam kad budes nesto snimio,jos jednom hvala na komentaru,pozdrav i sve najbolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 265
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijatura,gitara
![]() |
![]()
bokane ti si kralj...svaka ti cast ali moraces da mi pokazes kako ja da postavim takav snimak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
meni se, naprotiv, bas svidja efekat, i uopste ceo sound koji se cuje na snimku, zvuci puno i mocno, bas kako treba po meni. A ti snimci i treba valjda da pokazu kako to sve zvuci uzivo, ili bar da priblize..
pozdrav, sve najbolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|