|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#191 |
Belaj boy
|
![]()
Extra svirka a pevanje savrseno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Nishki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo da se pohvalim da sam uplatio Korg EXB-MOSS...
I preporuka za drugare sa foruma,neću da reklamiram javno ali ko želi dobre Korgove klaviature,MOSS,i ostalu muzičku opremu ima jedan momak iz Berlina (Švabo je inače),neka mi se obrati da mu dam kontakt...Dakle čova sređiva SVE što vam srce poželi,meni je našo MOSS za 550eur (sa slanjem i ostalim đavlima) i ne mogu dočekati da mi stigne...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Odomaćeni član
|
![]()
550e?
E... ovo preteralo svaka mera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bogami milog istina živa...
Moraću da se izvinem Nedimu kad je piso da će MOSS-ovi biti sve skuplji i rjeđi... Bar jedno 5-6 ljudi sam kontaktiro,jedan mi je ispred očiju otišo a ovaj JEDVA da nađem poslije par mjeseci...Dakle NEMA ih,ali su brate majka za Korgove workstatione...Dakle po onom što sam slušo šta sve jedan MOSS može,nema dalje...To je isto ko kad bi dukupio još Korg Z1 i ugradio ga u Classica+daima još sempler,dakle očekujem opasnu kombinaciju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nema sta da se izvinjavas, ima toga jos. Odmah sam na ebayu nasa par komada:
http://cgi.ebay.de/Korg-EXB-MOSS-Z1-...3286.m63.l1177 http://cgi.ebay.de/Korg-MOSS-EXB-PCM...3286.m63.l1177 http://cgi.ebay.de/KORG-EXB-MOSS-EXP...3286.m63.l1177 |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
TRANZIT---Da ti kažem da je E-bay K#*$C ovce...Već sam dobio 2 penala zbog UNPAID ITEM,i to samo zato što blesavi Amerikanci neće da im šaljem pare preko pošte,banke ili Western Uniona...Oni vjeruju u Boga i u PayPal a ja ga nemam nit ću ga ikad imati...A te cjene što su sad gore,sačekaj zadnjih 2-3h prije proteka oglasa pa ćeš da vidiš kako odu cjene i do 700-800$...To su privremene cjene koje se većaju sa cifrom Biddinga i uvjek ih nabudžaju...Čak i E-bay članovi rade u timu...Na primjer ti staviš cjenu 400$ i jedan poznanik od tog prodavača bubi 450 i goni te da biddaš više...Ti ideš na 500 a on na 530,itd...I tako se mućka isto...Zato sad imam jednog poznanika koji ima i trgovinu X_Tractor u Berlinu i stvarno je momak na svom mjestu,jes da ga hebe engleski a mene njemački ali nekako se sporazumjevamo...A što se tiče E-bay,ne daj ti bože,i još da platim kako treba a čova mi pošalje kutiju eksera,ili komad željeza ili slično...Pa gdje ću ja naći 800eur za povratnu kartu do Amerike da ga ganjam za 700$...No comment...
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pazi ti Brate da i taj "švaba" nije završio neke "naše škole"...pa da posle otvaraš temu,"zna li neko onog prevaranta"...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Godfather
|
![]()
A gde je taj zet?!?
Ne javlja se... ![]()
![]() |
#200 |
Moderator