|
![]() |
#191 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
a jos pre E80 to je imao G70
![]() I ja se izvinjavam zbog OFF-a ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja se izvinjavam sto odoh u offtopic ali su i E80 i G70 daleko iza Pa2xPro a da ne pominjem Pa3
![]()
![]() |
#193 |
Nishki
|
![]()
Jes bre i G70....
![]() @Marco7 Mislio si da kazes da su pre Korga poceli sa EQ i MFX na elementima bubnja i "MAXX",to je sigurno ![]() Ali odosmo u OFF TOPIC! |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To mozda,ne mogu da kazem posto nisam svirao ni G70 ni E80 ali u svemu ostalom daleko iza
![]()
![]() |
#195 |
Nishki
|
![]()
Posto nisi svirao,zato i neznas,ali ostalo je stvar ukusa!
PA3 je nova klavijatura pa bi trebalo da ima neka dobra i nova resenja. Jel ima jos nesto zanimljivo na njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jbg ja sam mislio da od Pa2xPro ne mogu da naprave bolje pa sam se zajeb'o
![]() ![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (28.05.2011 u 13:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]() ![]() kad se modovi izvinjavaju za off onda je tu vec nesto sumnjivo ![]() shalim se momci... ipak da se izvinjavam i ja unapred .... danas sam bio u "najboljoj" austrijskoj radnji za muzicke stvari i ... i nema pa3 ... kad sam pitao prodavca u vezi pa3, covek me pogledao ki da sam auto i veli da nema jos nigde da se kupi ... u becu nema a na balkanu se vec menjaju setovi ![]()
![]() |
#198 |
Vredan član društva
|
![]()
Kao sto Grandia vec napisa,malo mi je to cudno da se PA3x vec prodaje u Srbiji ,pre neki dan je bila prezentacija u jednoj muzickoj radnji u Njemackoj , i rekli su da ce internacionalna verzija u junu da izade u prodaju a muzikant u julu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A sta je tu cudno? Moraju negde sprave prvo da se pojave,sta je tu neobicno sto je to u Srbiji? Verovatno imaju ovde najbolju prodaju. Poznajem coveka koji je uplatio klavijaturu jos pre 4 meseca u Americi i nije mu jos stigla.
|
![]() |
![]() |
#200 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ima nekih koji imaju sitne vezice kod direktora Korga :-)) Ima je samo kod ovlascenih distributera ;-)
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|