|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Poslusaj Bandzin demo fantoma i verujem da ce da ti pokrene misli o tom sintu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Sve zavisi zasta ces je koristiti...Ja bi recimo uzeo Kurzweil PC3,i 400 jura bi stavio u džep
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@samuraj
to je bila sala vezana za demo snimke pa500 oko kojih se digla frka zadnjih dana,jer ispade da pa500 ima bolje harmonike od samog guerinija i scandalija
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.02.2009
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Harmonika i Korg PA 50
![]() |
![]()
e hvala vam puno,verovatno ću da kupim g6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobar izbor,neces pogresiti,ovo ne pisem iz pristrasnosti,ali je G6 stvarno vrhunski sint,M3,Motif Xs6,ili Kurzveil su isto jako mocne sprave ali moj glas definitivno ide za G6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ovisi prije svega što sviraš i koliko sviraš. Ako si vikend tezgaroš i svirač svatova kao primjerice ja onda dosta ti je i KORG Tr. Ne troši u ovoj krizi uzalud pare
![]() I ja sam razmišljao što da kupim od novog solo syntha, čak sam otvarao i veliku debatu i raspravu ... na kraju sam zaključao topic do malo boljih vremena, a pare rađe potrošio u novi i kvalitetniji razglas (on uvjek treba). Za ovih 20-tak sample boja i ritmova koje koristimo dovoljan je bilo koji malo kvalitetniji solo synth (s novijim samplerom). Eto, sad sviram na Pa80 i posuđeni Extreme i nemam ništa više nit manje posla od kolege s Pa2X Pro i M3. Zapitaj se samo Čemu ??? ![]() Ovo nije zavist, nego gorko iskustvo čovjeka koji je na nove syntheve ostavio već bogatstvo (mislio sam kako ću nešto više dobit na kvalitetu, a sve je ostalo isto).
![]() Promijenjeno od kreso (19.05.2009 u 13:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
slazem se s Kresom,jedino ako covek ima visak para ali je to u zadnje vreme retko
![]()
![]() |
#18 |
Drugar foruma
|
![]()
Svaka sprava ti je toliko dobra koliko je dobro namestis i koliko dobro snjom rukujes.
To je moje iskustvo. I ako sviram na drugim instrumentima za mene licno je pa800 i Triton Tr naj zahvalnija tezgaroska oprema i sasvim dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|