|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja evo trenutno na jednom sajtu,necu da ga reklamiram,slusam demo snimke nekog seta za pa800,zove se **** set.Rade ritmovi ekstra sa semplovima.Da nema neko slucajno
![]() Promijenjeno od zsimonovic (13.05.2009 u 22:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jao brate moj , ko najrodjenijeg te molim da ne nasedas na to...to sto si cuo i to sto bi dobio iz tog **** seta ( koga bi platio kolko oces) nema veze sa zivotom...mislim da svi znamo o kome govorimo
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
e ja sam pre neku nedelju cuo lika sa pa2x da rastura s ritmovima i kako mu sve zvuci. Neznam kako se zove ali pratio je Aleksandru Bursac, sredio je klavijaturu do jaja.....
![]()
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
Bogami I ja sam cuo pa2x navodno neki **** odlupao bubnjeve a culi su i jos neki,to radi strasno,ali plati pa se klati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cao medino druze moj,nije mi poslao taj lik demo snimke nego na njegovom sajtu sam samo preslusao uzorke ritmova.Lepo rade.Znam da je prevarant tako da ne bih ni uzimao to od njega.U svakom slucaju hvala ti za savet i veliki pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i ja sam cuo dva puta vec uzivo taj set i mogu da kazem da radi kao sto je na snimcima. Jedan kolega je vec kupio taj set od njega za 250 evra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
250eura?Covek nije normalan!Taj sto prodaje treba da ize na razmatranje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa znas ono: Svaka roba ima svog kupca....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ej ljudi ajd sacekacemo neko da popi.i pa ce procureti negde taj set vec.Ja sam slusao poslao mi je jedan kolega demo snimke seta i ok je,ali nije bas za sve,meni se jedino iskreno rumba svidja ostalo manje vise,a i ta rumba ne pase bas za sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa naravno da ce procuriti...
![]() Strpljen =--> Spasen
![]() |
Favoriti |