|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sto se mene tice vokalist sa Pa serije radi sasvim korekno ali treba pevati skroz tacno da bi to izlazilo kako treba mada mnogo bolje radi externi vokalist naravno poput nekog Digitec-a ili externog Tc-a
![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Marco,
Mozes li ukratko da objasnis kako si ga "sredio" u podesavanjima? Ja sam razmisljao da ostavim kombinirani izlaz iz aranzera na L/R a da "povucem" vocoder na jedan od 1/2 izlaza nazad u mikser?AUX ,i dalje, ulaz u aranzer... Sta mislis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa tamo sam u vokal procesoru set up-u malo podesavao pratece prema svom glasu,ono gde imas biras godise pratecih glasova i tako to!Otisao sam ranije jedno vece u lokal gde pevam i onda sam pustio stvarnu snagu i stelovao lepo vokalist prema svom glasu dok nisam dosao do prave mere!
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
vidim da je tema koja i mene muci,ja koristim pa 800.i problem je sto mi mikrofon distorzira,e sad neznam jeli do nekavog stelanja u globalu (volume.filter.)ili je do mikrofona koristim AKG WMS40 PRO headset,ako neko moze ukratko,kod koga radi ok,da objasni kako sta nasteliti.hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Nazad imas potenciometar za GAIN, pa na njemu namestaj ulazni signal jer zbog njega hoce da distrozira.
![]() |
Favoriti |
|
|