|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
|
![]()
Pozdrav... Ja sam svoj Korg pa800 kupio u decembru 2007. godine, u Artistu u Sarajevu, i dosad nisam imao APSOLUTNO NIKAKAV PROBLEM s njom... ne znam sta vise da ti govorim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
znaci sve je super-bajno-sjajno.
ovi ljudi sto se zale na sajtu sigurno lazu i izmisljaju da privuku paznju ili su potpune neznalice!? pazi! od npr. 30 korisnika pa800 na sajtu 3-4 je imalo probl sa ramom. od 30 koji imaju npr pa50/60/80 5 se zalilo na mikroprek dirke i slajdere. malo li je? i kakav manual kakve gluposti.nisam 1. put uzeo klav u ruke juce. radim sve normalno kao i na ranijim klav,pa je tako kako je. svaka cast onima koji nemaju ama bas nikakvih muka,al treba cuti obe strane uvek. iskreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 04.02.2009
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 174
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland x6, roland e50, korg POPHECY
![]() |
![]()
taj korg je ubedljivo najnekvalitetniji u fizickom smislu. ona kineska plastika, tasteri koji se klimaju......strasno!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Tasteri se ne klimaju, tvrdim i stojim iza toga!
A plastika je kvalitetnija nego kod Pa80 i nista joj ne fali... ![]() Koliko sam ja shvatio ovo je tema u kojoj svi treba lepo da napisu svoja iskustva bez ikakvog prepucavanja, tako da ne vidim uopste svrhu prethodna dva posta u njoj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
OK..svi koment su dobrodosli..samo jos jednom molim da ne dodje do prepucavanja...
Znaci da problem koji se javljao je problem sa ram-om ( najcesci )..sve dalje su subjektivna misljenja.. Dodato: Samo sto sam je kratko u zivo "taknuo" potpuno se slazem sa @Millanom.. I sto se tice prethodna 2 posta, takodjer se slazem..Znaci, lijepo sam zamolio vlasnike da iznesu svoje vidjenje i probleme koje su imali sa klavijaturom i ako tko zna koju caku pri kupovini ( a da je specificna za taj model )..svaki drugi odgovor je suvisan.. ![]()
Korg pa80 Promijenjeno od zeko (09.02.2009 u 00:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
pozzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Mjesto: HR,Vinkovci,Lipovac
Downloads: 194
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijatura KORG 3x
![]() |
![]()
imam pa800 dvje godine , radi dan i noc,nista se ne klima , radi bezprekorno. E jedino mi je puknuo taster START/STOP, a to sam ja kriv jako sam lupao jer vjezbam puno harmoniku /rotacija zgloba.Taj taster sam platio nov 6 eura. Ako kupis pa800 nemoj svasta ubacivat u nju., kad je sredis necackaj nista i budi bez brige.POZDRAV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala @Mordent i @Tesla...
E ovakve odgovore sam htjeo cuti.. ![]()
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam svirao pa800 vise od 1,5 godina...i nisam imao neke ozbiljne probleme...
osim ono lose semplove...sitne probleme sa promene OS... A nadvoresno levi zvucnik poceo da korozira sa strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ja sam PA 800 kupio par dana nakon izlaska na trziste(prva serija od 4 kom.koja je dosla u BiH) radi non stop svaki vikend,do sada nikad nisam imao nikakav problem.Doduse desio mi se jedan mehanicki kvar na tasteru ali mojoj krivicom(malo grublji nasrtaj prema klavijaturi i to sam sam rijesio)
Kupio sam ga u Artistu u B.Luci,naravno i tebi bih preporucio da uzmes novu klavijaturu ako si u mogucnosti,jer ipak godinu dana garancije nije malo. Postoji knjiga koja dodje sa njim,ali i uputstvo u pdf ako ti je lakse citati na racunaru,treba to svakako procitati i prouciti,ne govorim ti napamet 20 godina sviram aranzere i kroz moje ruke ih je proslo jako puno. Niposto i nikada ne ocitavaj tudji global,pa cak i ako je iz PA800 global nije babaroga da ga sam ne mozes podesiti z anekoliko minuta. Pripazi na kondicioniranje klavijature(toplo-hladno),ne trpaj bespotrebne semplove i neprovjerene i neces imati nikakvih problema. Sto se tice kvalitete plastike,tu ti vrijedi pravilo koliko para toliko muzike,mislim da za trenutnu cijenu ne mozes dobiti bolju masinu u globalu. Moje misljenje kao nekoga koji se sa PA800 druzi od njenog samog izlaska je da je klavijatura odlicna u svakom pogledu i licno bih ti preporucio istu. Puno pozdrava |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|