|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi, ovo je za pozalit se... u petak imam 4 ispita na akademiji, ne znam gdje cu prije... a jos petak 13., pa sam se zabrino...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma nema to veze, ja sam se u petak 13. upoznao sa svojom sadasnjom zenom. Znaci, to moze da bude i neciji srecan dan (mislim njen). Da li sam te utesio? Bar malo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
![]() |
#14 |
Banovan!
|
![]()
ma nije to do datuma drugovi, vec me ta 4 ispita brinu... to se samo usput spomenulo da je 13.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Enese ja sam ih danas rijesio 3 na faksu..
![]() A i ti ces ta 4..nema sumnje..samo nemoj previse visit na yu-midi , nego se malo i knjige uhvati..haahaah
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...ja s?ebo klavijaturu, nije to strašno, već me majstor odero, to je strašno. Prva beba na putu - dobro je to, već mi ženi muka 24 sata dnevno, pa nisam dobio mj dana skoro...
(počet ću prakticirat ono: "kreneš sa "Ranjeni junak" a završiš sa "Bio sam pijanac") ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
![]() 4amadeusvk e moj zemo to je tek pocetak ni ne slutis ti jos sta te tek ceka moj savet SPAVAJ DOK MOZES a za to sto nisi dobio ma snadji se za r je malo dobrih riba u VK??? bar je bilo dosta dok sam ja isao u skolu hehehehe malo u veliki park pa tamo kod topa pa pod terme jebiga treba izdrzati trudnocu nije mala stvar... pozzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
za caku012 savet: druze mani se tog muslija, jedi samo hranu bez ugljenih hidrata, znaci samo proteine, i da vidis kako kile spadaju. Ako volis ribu to ti je najjaca hrana, godinama vec idem u teretanu i kada napravim pauzu od mesec, dva zbog neaktivnosti mi se odma nagomila koja kila vise. najlakse ces skinuti tako, Samo belo meso, riba (tunjevina najbolje), i sve sto nema puno masti u sebi. Eto malo offtopic, al koristan savet. Ako hoces mogu ti ceo proteinski jelovnik napisati. Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E, hocu, napisi ili posalji na private. Nije zbog zene, zezam se, nego poceo malo pritisak da me keca, a i silno se namucim kad secem nokte na nogama. Molim bez saveta tipa "pa nemoj da seces nokte", mada osecam da je to savet u prvom sledecem postu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|