|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Treba ti vremena da se naviknes na dirke,to mu je jedina mana jer nema sanse da mozes da sviras kola i dvojkice celu noc na njemu dok je za sviranje klavira,gitara i tako tih instrumenata gde je potrebna dinamika ne preavzidjen veruj mi!Problem sto mora da se nateze dirka do dna da bi prenosio to kako treba a za to treba da budes profi bilder da bi izdrzao
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.09.2007
Downloads: 27
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa pretpostavio sam da je tako. Razmisljam se vec dugo izmedju Korga i Tyrosa, ali izgleda da je Tyros sledeci. Hvala i pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I meni je to bio veliki problem prilikom kupovine i dosta sam razmisljao ali kad sam cuo sound i kad sam video kvalitet izrade zaboravi osam na dirku i kasnije sam se vremenom navikao tako da sada radim bez problema a kad na tezgama sviram kola i tako te malo jace dvojkice onda ga manje "sitnim" i resen problem
![]()
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | kimimajus (29.01.2009) |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.09.2007
Downloads: 27
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja sviram pop-rock pa mi mozda i nece toliko smetati. Kako se krecu cene?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ih pa onda nemas frke mada i za narodnjake je to ok samo treba vremena da se svirac privikne na promenu dirke!Evo ja sam danas listao oglase (za podrucije Srbije) cene se krecu od 1800 do 2000 za Elite e sad u kakvom su stanju to ne znam!
![]() |
Favoriti |
|
|