|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Jaka volja i zelja. Kad to covek ima ima sve. Joj odoh da spavam sutra idem u skolu. Subotom u skolu kao retardiran. Debilni zakon.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
|
![]()
pa mozes ti u cubase da odradis midi, i onda da ubacujes u EMC SW i tamo dodajes gdje da stavlja, na intro, na varijacije itd.. (Tako najbolje zvuci) e sad, na cubase sta uradis, to su samo linije, a kad ubacis sve kasnije na klavijaturu tu odredjujes koja boja na koji track.
U Cubase je poprilicno tesko za pocetnike, ali sve se radi na midi, znaci bukvalno pravis midi fajl koji ubacujes u emc i kasnije u klavijaturu. Znaci ne citav fajl vec dio fajla, mnogo je lakse i bolje to u cubase (Bolje se odradi) kad naprimjer radis iz nekog midija style, da se ne zezas po emc, jer u cubase bas mozes da ga detaljno sredis i dodas nesto ako zelis ![]() Ako si bas zagrijan da to radis, kreni da iz midija pravis dok se malo ne uhodas, onda importuj u cubase midije pa ih sjeckaj odredjene dijelove pa importuj u emc pa onda u klavijaturu da vidis kako to sve radi, tako ces naprije sve skontati, a sam rijec emc ili cubase (Kako?) to je ko kad bi rekao imam avion, ali kako da ga vozim... zamisli odgovora ...
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
e da jos nesto:
Za to sve moras imati zivce ko mamut, zapamti!!!
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Moje iskustvo i preporuka je da se, kao sto je neko vec rekao, ritmovi rade i preradjuju u samoj klavijaturi! To jeste nesto usporeniji proces , ali ja svaki ritam menjam od fabrickog ili vec postojeceg ritma. Pa to preporucujem i tebi, jedino ako iz Midi fajla hoces da seces ritam, onda Style Works...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pravljenje, ritmova |
|
|