|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Radim sa FBT MAXX 4 kutijama, a mixeta je PHONIC POVERPOD 1062. Sve ukupno 1200 eura (sa dve kutije), a radi k'o pravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Godfather
|
![]()
@jefta
Radio sam na starijoj varijanti toga pre par godina. Sasvim pristojan i zvuk i snaga. Za mali lokal idealno... Ne bih se zalio da to imam, umesto sve one skalamerije koju vuchem... Koferche jedno, i bog da te vidi (nije kao ono kupish tuareg i bog da te vidi ![]()
![]() |
#13 |
Belaj boy
|
![]()
@Marco7-Pogledao sam malo po netu i ova kombinacija mi se bas dopada i verujem da to radi vrhunski,medjutim,malo mi bode oci to sto je iz tri komponente(mix.+snagas+alesis),sto znaci opet neki kablici i spajanja(ali vec razmisljam o tome da se to spakuje u rack i nema spajanja svaki put i
spocetka). @rskoc-Radio sam na 4 Bosse stubica i 4 dupla bass bina+suva 1000pm Dynacord.Najbolji ton u mom zivotu.Smrtonosna prica.Ali covek je to sve platio oko 12000e(iznajmljivanje 100e,za svadbu).Extra ali pre,preskupo. @caka012-Nikad nisam radio na Phonic.Deluje mi o.k.po karakteristikama.Finansijski,veoma prihvatljiva opcija.Zanima me kakav je efekat na toj mixeti(eho,hal-sta vec ima i kako to zvuci).Cini mi se da je to veliki problem kod dosta mixeta( i sam PM600 ima samo jedan efekat,a vecina nas je navikla na kombinaciju eho+hall). @Vaxter,@zeko-Ubih se googlajuci ali ne mogu da nadjem cenu za ovo cudo.Prakticno je da nema dalje a ako moze da zavrsi posao za do 60 ljudi,t.j.prostor oko 100m2,onda je to prava stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]()
Jachi modeli zavrshavaju posao, i ispod 1000 dolara su...
Dosta ispod...
![]() |
#15 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja radim na X-Audio, Power mixer, 10+2 kanala, 450W, i kutije dvosistemske DAP Audio 450/800W.Cijena sa kablovima i stalcima, oko 850-900 Eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Belaj boy
|
![]()
Pronadjoh i ja konacno cene za ovog fendera.Sasvim pristupacna stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Belaj boy
|
![]()
Jel' radio neko na Jolly FBT kutije i da li je neko radio na nesto manje od 12".Kako to radi?Konkretno me zanima 10", ali svaka informacija je dobrodosla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Belaj boy
|
![]()
Ono sto bi ja voleo da mi neko pojasni je kakav je efekat na svim tim mixetama(osim Dynacorda)?Cak i sam PM 600 ima samo jedan efekat,neku muljazu eha i hala,a koliko sam provalio sve ostale:Mackie,Behringer,X-audio i sl.su veoma siromasne po tom pitanju.(I to moze da se resi kupovinom jedne eho pedalice)ali poenta je sto manje kablica,kilograma i zapremine a sto bolji kvalitet i sto veca snaga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2006
Mjesto: ITALIJA(MACERATA) 70KM od Ancone
Downloads: 221
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova