|
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Program,record,import.Mozda ti je flopi neispravan.Moj savet je da prvo iskopiras semplove na hard,pa sa njega ucitavaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto sad sam vnesio boju sad nemozam da ja nadjem gde je udjem u preform na flesh nema je a kad je pojma nemam
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne moze bit performans na flesu. Ona mora bit ako si je snimio na programu i to kad su upaljene obije lampice! Ako imas msn javi se ************* pa cemo napravit!
Promijenjeno od Vaxter (26.11.2008 u 17:11 sati) Razlog: Bez mailto odgovora!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovako kolege da ne otvaram novu temu hocu da vas pitam jeli ima korga pa 80 podesivati levu stranu za akorde kao sto je imalo na yamahy (tamo se zvalo multi finger mislim) da uhvatis pr g i polu stepen na crnu dirku i da da g mol.pozdrav ako ste me razumeli
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
U MENU-U na str 25.. imas chord rec. mode..
Ako odaberes fingered 1- to je taj multifinger kao kod Yamahe..znaci mozes svirati akord sa tri note ili samo sa jednom. Npr Gmoll, mozes svirati G-Bb-D ili samo G-Bb Pozdrav
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovako ja hocu i da mogu sa tri,i da mogu sa dvije da uhvatim mol? neznam koliko ste me razumeli, a ovde ima ili tako ili tako kad namestim "one fingered" samo sa jedan ali nemoze sa tri meni treba kombinacija ali valjda nema na korgu to
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
A gde se gasi ovo touch na boje (ako jace stisnes jaci zcuk)??
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa napisao sam ti, kad stavis Fingered 1, onda mozes i sa 3 i sa 1 ili dva..ovisno mol ili dur..
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Svirac BT, za ubacivanje semplova imas odlicno, detaljno objasnjeno u forumu POSTUPAK UBACIVANJA MULTISEMPLOVA ....
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
ok je to sam nasao hvala
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, oko |
|
|