|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
To kako stelujes dinamiku dobosa i noge je sasvim standardno...manje vise svi imaju tu dinamiku...jos nam reci samo koji set bubnja koristis?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nishki
|
![]()
A kada se na ozvucenju smanji snaga onda dobro izlazi ili ne?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.11.2007
Downloads: 80
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland G70
![]() |
![]()
Koristim set srandard rock2, koristim i druge setove, al ovaj najcesce, nogu 36. Kada smanjim ok je, al na snazi noga pravi probleme.
Da li mozda neko zna dal bi mi mozda bolje bilo da upalim kompresor, i kako da ga namestim...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
To ti je C2 noga...mislim da je malo ostrija...pokusaj u make up tools da je malo spustis u dinamici a da joj roknes volume...mozda to pravi frku ili je spusti u make up na broj 2...cini mi se da na tom mestu imas jednu interesantnu nogu...
![]() Sto se kompresora tice,ne pali ga bez preke potrebe,ali svakako probaj...vidi koje ti frekvencije smetaju ili fale,odredi ih na master kompresoru i oduzmi ili dodaj,sve zavisi...taj kompresor je jako lepo graficki uradjen i jednostavan je za koriscenje... Promijenjeno od Vule (11.11.2008 u 02:24 sati) |
![]() |
![]() |
#15 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
A da mozda pogledas malo i Bas Gitaru! Mozda ti ona prekriva Bas-bubanj, sto je i karakteristicno za Roland-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.11.2007
Downloads: 80
Instrumenti: Roland G70
![]() |
![]()
Na SRX prosirenju ne mozes da podizes volumen na elementima, samo dinamiku mozes da menjas. a na 2 nema na prosirenju nista, noga ima na29, 31, 33, 35 i 36. Mapa bubnja se dosta razlikuje od fabrickih setova.
Sto se tice bas gitare, mislim da ona nema veze sa tim, cak mislim da mi je i suvise tiha.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Downloads: 27
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]() |