|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Gogs ako je neces ti odma me zovi ili mu reci da ima kupca ako je M3 u pitanju!Kosta najmanje 1800e i to je najniza cena koju sam nasao za nov m3
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bi takodje prodao M3 a ostavio Extreme...do teb je jarane..stvar ukusa..
|
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
A evo gledam na you tube sad , m 3 aranzer neki, nije to to, zbunio sam se ja izgleda,, al siguran sam da mi je rekao da je m 3...
![]() provjerit cu to jos , mozda je i t3 bilo... oprostite zbog bezveznog uznemiravanja... Promijenjeno od gogspa80 (28.10.2008 u 22:56 sati) |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa M3 nije aranzer,to je workstation najnovije generacije
![]()
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ja mislim da m3 moze da se nabudzi da zvuci strava,e sad je problem sto mu ne pase pcg sa tritona,zato svi kazu ne valja m3.tako su pljuvali i trinity kad je izasao ne valja ovo ono a kad su provalili spravu sad je dobra.da sam na tvom mestu ja bih seo jedno mesec dana i pokusao da spakujem taj m3,pa bi ga uporedio sa extremom.moze to da se nabudzi veruj mi samo treba sesti i raditi.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
[quote=milanche007;55268]ja mislim da m3 moze da se nabudzi da zvuci strava,e sad je problem sto mu ne pase pcg sa tritona,zato svi kazu ne valja m3.tako su pljuvali i trinity kad je izasao ne valja ovo ono a kad su provalili spravu sad je dobra.
eh burazeru toga se ja bojim ali ipak nemam vise zivaca da sve izpocetka radim,kao sto kolege kazu radi na onom sto je provjereno,neznam sta bi to moglo bit tako dobro a da extreme nemoze,koliko sam ja vidio NISTA,bar za moje potrebe. |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
pa onda razmisli koje su ti podrebe,extreme zadovoljava sve potrebe nase muzike i zabavne i narodne,a za m3 ti treba vremena da je spakujes...iskreno meni se svidja sto sa m3 nista ne pase za tritona.zasto kupiti novu klavijaturu i ucitati stari set,a sa novog seta moze da se uzme dosta toga...opet kazem ja bih probao jedno mesec dana da peglam na m3 pa sta bude,na extreme neces mnogo da izgubis na ceni...a tebi treba ako radis tezge mozda 10 15 boja pa to i kada bi prepisivao sa extrema zavrsio bih za deset dana.pa ih uporedi moze dqa se desi da tebi bas extreme odgovara(mislim na zvuko koji daje ...),a ne m3 iako je noviji.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
|
![]()
M3 kada se nabudzi nema price,ali opet Extreme radi ludacki,mozda je najbolje da prodas oba i probas Motifa.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
M3 da sklopiš očekuj golemo bacanje para za material,semplove,itd...Extreme---Samo kupiš boje sa setova za Triton seriju i imaš ubicu...Da još jednom poudarim da ona masnća koji daje Valve Force nema nijedan sinth na tržištu...Korg ga je izmako iz prodaje jel je skupa izradnja takvog uređaja a ne povrate investiranog,jel je cjena klaviature previsoka za pojedine muzičare...M3 sam isprobavo satima u radnji,već sam išo na živce trgovcima dolazeći svki dan gore,ali na kraju sam uspio da odlučim da je Extreme favorit...M3 braco neće moći da te zadovolji niti po designu,po soundu,ama po ničemu,moje lično mišljenje...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dilema, extreme, ili |
|
|