|
![]() |
#11 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Svakako bi Kog morao u prelaznom roku da izvadi puno para da bi potpisao za njih...za sada je u mom timu zastupljen samo kao "ima slike-nema tona"...
![]() ![]() ![]() Pozdrav drugari...drago mi je da sam i ja postao glavna zvezda na nekoj temi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pametno vuces bubanj sa rolanda hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nishki
|
![]()
Znaci da funkcionise ono sto smo pricali?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma ljudi bitno lova da kapa,meni je bas svejedno vise.Prvo sam svirao 5 g.Rolanda,zadnjih 5 Korga,a da se ne lazemo zavisi ko sta radi,ja uglavno cepam svadbe tako da bi i sa E86 odradio da niko od ljudi ne bi primetio i da sviram Pa800 ili Tyrosa,jedino zbog sopstenog zadovoljstva.POZ ZA SVE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
E ovo je bas dobro receno!!! Respect
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nishki
|
![]()
Postoji ocigledan problem da mnogi ljudi i ne poznaju Rolandove nove aranzere,tako da postoji odredjena doza averzije prema njima.I bas zbog toga pridaju vecu vaznost Korgu ili Yamahi.....itd.
Ocigledan strah od nepoznatog...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Neznanje je glavni uzrok negativnih komentara...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sto li ga nema Nedim, nekako ova tema nije to to bez njega
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
Rolandinjos, ne zameri, malo se šalimo...ja sam takođe rolandovac u duši, 11 godina sam svirao roland aranžere, ove godine prešao na Korg Pa1xpro, roland je roland, korg-korg, ja volim rolanda, mesecima pokušavam da iz Korga dobijem zvuk rolanda, ali ne ide. Pomirio sam se sa tim i vozim. Korg opasno radi nema šta, kad napucaš vrhunske semplove mnogo dobro radi. Ali, kad roland izbaci aranžer sa semplerom ODMAH , ali ODMAH ga uzimam. I nikad više ne prelazim na Korg. Definitivno je tako!!! Eto!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
transfer, veliki |
|
|