|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Bice da je tako, kad ti kazes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
na 120...il recices mi da nisam u pravu??? Sonicno znaci cuces brzinu u tempu al neces videti da se brojke promene. Hoces dokaz? Mogu i to ponuditi. Romario, to si u pravu da, Cerge i te ostale pesme, znam ih vrlo dobro samo jedno pitanje, posto ja neznam kako kazes...koliko Bars ti jedna varijacija nudi pa da imas vremena da je ubrzas??? Mislis ti da sam stvarno Lud i da neznam sta je ubrzati tempo u MIDI il u Stil? Nisam lud brate samo nema primenu u Varijaciju, moze u Intro al ne u varijaciju, hajd sad ovi noviji nude 32 Bars a sta bi sa onim starima? Ubrza se Varijacija i taman sto krenula opet iz pocetka na isto tempo??? Prouci malo kako jedna varijacija radi pa ces skontati sta hocu da kazem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ko i kod svakog ostalog instrumenta!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sto onda napisa da to ne moze.
Nemas mi sta dokazivati oko toga svega, svaka promjena tempa se moze ocitati na Yamahama. Ne pisi nesto sto ne poznajes. Kod yamaha jedan ritam nije nista drugo nego nesto specijalniji midi fajl i sve sto se moze uraditi sa midi fajlom moze i sa ritmom a najmanji problem je promjena tempa i njegovo pokazivanje na displeju aranzera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sve je to u redu Nedime,
ali opet ponavljam,vezano za temu usporavanje u ubrzavanje ritma. Na korgu i30 ima dugme za ubrzati i drugo dugme za usporiti ritam. Kojom "brzinom " se te promjene dešavaju i koliko taktova traju,to se više ne sjećam Komplicirano mi je sad to objašnjavati . Dakle i30 ( možda i neki drugi sint ) ima tastere za te funkcije i ubrzati ili usporiti može bilo koji ritam. Tu mogućnost mislim da nema Tyros 2. I naravno da ne mislim da si lud. Ti si moj drug,i takvim Te smatram. A što nekad neko nešta napiše,nema tu loše namjere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovaj tranzit poznaje yamahe izgleda mnogo dobro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dakle ima pjesama gdje dolazi do postepenog ubrzavanja tempa(Čerge npr.) ili usporavanja tempa...
Nedavno sam rekao da Ti ne sviraš dio repertoara koji mi imamo,tako da nema smisla da navodim druge pjesme,primjere. Na korgu i30 je bila mogućnost takvog djelovanja na tempo.Ubrzaj ili usporavaj. Korg i30 koliko se sjećam ima i fade in-fade out...Sa običnim tasterima,ništa kemijanje ,into ,ovo ,ono ... jednostavno pitanje,jednostavan odgovor. Sad zašto T2 nema tu funkciju ubrzavanja i usporavanja ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
stvarima znaci Automatski, odma, samo po sebe i jos nekoliko tih stvari. A ako je na tockic i na dugmice ko na TRITON il PA il MOTIF il sta ja znam onda ne bi to bilo nikako Automatski...prsti treba tamo...Automatski se bar na jedan od nacina moze prevesti kao Automatski, samo u varijaciju...??? Mozda sam pogresno skonto il neznam pricati? Citat:
i razumeo bas tacno onako kako se treba razumeti, jos jedno: Molim vas da mi objasnite sta je Automatski kad se menja na ona 2 Dugmica a sta nije Automatski ako se menja tockom??? Hvala
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Automatski
1. Sposobnost upravljanja bez spoljne kontrole ili intervencije 2. Raditi neshto iz navike, nesvesno 3. Konstantno ponavljanje radnje nakon njenog aktiviranja (mitraljez puca automatski nakon shto je povuchen oroz) U ovom sluchaju je upotrebljeno trece znachenje rechi.
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A mislim da moze i tako...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tempo |
|
|