|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozda moze da se snimi midi od odredjenog ritma, ubrzavajuci tempo tog ritma. Naprimer snimis sirtaki. Stavis tempo na 90, i onda okreces tockic postepeno do tempa naprimer 120. Posle taj midi isekas u SW kao varijaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
al ne i sami Tempo, sto znaci brojka stoji ista al brzina se smanjuje il povecava, to je jednostavno tako snimljeno i to je nacin koji se i najvise koristi na aranzerima, posebno na fabricne ritmove.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ili videti sta je upisano pod setovanjima za taj ritam koji vec postoji na klavijaturi (naprimer taj sirtki sto fico pominje) pa prema tom nastelovati i neki drugi ritam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dakle ima pjesama gdje dolazi do postepenog ubrzavanja tempa(Čerge npr.) ili usporavanja tempa...
Nedavno sam rekao da Ti ne sviraš dio repertoara koji mi imamo,tako da nema smisla da navodim druge pjesme,primjere. Na korgu i30 je bila mogućnost takvog djelovanja na tempo.Ubrzaj ili usporavaj. Korg i30 koliko se sjećam ima i fade in-fade out...Sa običnim tasterima,ništa kemijanje ,into ,ovo ,ono ... jednostavno pitanje,jednostavan odgovor. Sad zašto T2 nema tu funkciju ubrzavanja i usporavanja ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da ja za svaki slucaj prvo navedem sta Nedim napisa da ne bi morao odmah da pretrpim vrijedjanje.
Citat:
Sta ti boga ti znaci "sonicno". Ni to nije tacno, promjena tempa se moze i vidjeti. Ne poznajes te funkcije a pises kao da si ti pravio te instrumente. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mlad si Tranzit,čitaj i uči...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Bice da je tako, kad ti kazes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Malo sam se šalio ,nemojte zamjeriti ,Nedime i Tranzit.
Isprika obojici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
na 120...il recices mi da nisam u pravu??? Sonicno znaci cuces brzinu u tempu al neces videti da se brojke promene. Hoces dokaz? Mogu i to ponuditi. Romario, to si u pravu da, Cerge i te ostale pesme, znam ih vrlo dobro samo jedno pitanje, posto ja neznam kako kazes...koliko Bars ti jedna varijacija nudi pa da imas vremena da je ubrzas??? Mislis ti da sam stvarno Lud i da neznam sta je ubrzati tempo u MIDI il u Stil? Nisam lud brate samo nema primenu u Varijaciju, moze u Intro al ne u varijaciju, hajd sad ovi noviji nude 32 Bars a sta bi sa onim starima? Ubrza se Varijacija i taman sto krenula opet iz pocetka na isto tempo??? Prouci malo kako jedna varijacija radi pa ces skontati sta hocu da kazem.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ko i kod svakog ostalog instrumenta!
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
tempo |
|
|