|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pozdrav kolega!
evo nemoras me poslusati ali ja se u potpunosti slazem s kolegama. sacekaj bolje malo i uzmi si KORG PA50 i onda znas da ucis i vjezbas na pravom stroju, a i ako ti upadne koja svirka neces se morat brinut kako ces i s cim vjeruj mi ja sam to proso i prvu sam svirku odradio na Casio CTK 591 ajde pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
Za 400-450 evra mozes da nadjes Yamahu PSR-1100 koja je odlicna za te pare.
A za 200 evra mozes samo neku jako slabu koja ce ti brzo dosaditi. I ja ti predlazem da se jos malo strpis i sakupis novac za bolju klavijaturu.
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
|
![]()
pravo da vam kazem i shvatam vas!
mada iskreno nemogu puno sacekati,al u svakom slucaju do nove godine da! A da li se moze desiti da im do nove godine padne cena koliko toliko?Mislim bar pojedinim klavijaturama? Inace kuki ja sam iz Zrenjanina Promijenjeno od jocozr (19.08.2008 u 23:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]() Citat:
Nemojte milana kaznjavati, dobar je covek ja mislim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ma ja...ja bi ceko druze malo jer stvarno razlika ti je mozda u 200-300 eura a u kvalitetu ogoooormaaaaa!!! Sto je neko reko dosadit ce ti ovako ovo casio masio i zajebancije! Pozddrav, Alen!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Caka je u tome sto cu ja i za novu godinu,kad evo planiram da kupim klavijaturu imati vrh 300 eura.
Zato pitam da li se moze ocekivati pad cene pojedinih klavijatura do tad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Suludi Moderator
|
![]()
I te kako drug....gledaj polovno naravno i tekako da ce past cijena do tad! Racunaj sa padom yamahe psr1100 korg pa50-60 a mogo bi se vec za rolanda G-600-800-1000 raspitivat! Care uzmi kako treba vjeruj i miran bit duze vrijeme a ne nakon kraceg proklinjat dan kad si bacio pare u smece!Pozzzz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Citiram:""davno sam citao nesto malo oko toga, al mislim da milan nebi pisao ta sranja koja su bila pisana u njegovo ime.. prestrogi ste malo na ovom sajtu.""
Drug sa svim poštovanjem nemoj ovo da spominješ u ovoj temi molim te... Nije po pravilniku a još odluka je pala i Šerif Krešo je dao bananu... Nismo mi prestogi već se pravilnik ne poštiva i radi ko šta hoće... Ništa ne leti na tebe...Hajmo momku pomoći oko prvog instrumenta pa nebil i on ko i mi kroz neko vrijeme napredovo i posto pravi profesionalni muzičar...E sad nazad na temu... Drug kao što sam ti piso na PM,za male parice ti je dobra opcija Roland G600 kojeg ti NIKO nije preporučio a jaako dobar sinth..cjena mu je pala na 250-300eura i mislim da bi ti to bila najbolja investicija za početak...Takođe sam ti spomenuo i Roland D10,D20 s kojima sam ja pravio svoje prve početke i koji su prave klaviature za mali budžet (150-200eura)...E sad tu imaš i Roland E86,E96 samo kolike su im cjene nisam upućem ali vjerovatno onako kao kod g600...Od Yamahinih PSR klaviatura bježi ko od đavla...Evo zašto (govorim za nizkobudžetne modele i molim bez napadanja)...Nemaju USER banki (ne možeš da staviš naše ritmove i boje u njih),tipke su im apsolutno užasne za svirku (mekane,duboke,ama ne valjaju nikako),a i cjena kolika im je,NE NUDE dovoljno...Korg NEMA nijednog aranžera tog cjenovnog razreda tako da na njega zaboravi...Postoji jedino opcija da kupiš M1,T3 ili N364,na koje nasnimaš sebi Patterne u Seqvenceru i kasnije samo udariš bass i solo ali mislim da bi ti to bilo prekomplikovano...Takođe si spominjo Casio CTK klaviature...To je još veća kaka od Yamahe PSR i ne uzimaj to ako za Boga znaš...Evo zašto---budeš li uzimo te kante od instrumenata,kad tad ćeš da napreduješ i poželiš drugi bolji sinth...I šta ćeš uraditi?Lupati se po glavi kad ne mogneš da prodaš te kante NIKOME...Zato uzimaj sinthove koje znaš da ćeš nekada moći da prodaš pošto-potom...E sad mnogi ti savjetuju PA50,PA60,itd...Drugar vidim da si još mlad i da NEMAŠ toliko novaca...Zato sad uzmi neki od ovih što sam ti savjetovo pa kad dođeš do većih parica kupiš sebi PA50 ili PA60...Ta 2 sintha SU ISTA (nemoj ponovo da se ko ubaci pa govori da nisu ista kad jesu),premda PA60 ima MNOGO bolje tipke i hdd (ako ti to nije neka prednost uzmi radije pa50),i to je to...Ako ti još šta ne bude jasno slobodno pitaj ovdje javno na forumu,ako se još ko nađe u dilemi da pročita i dobije kakvu ideju..Sve najbolje drug i Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Početnik forumacije!
|
![]()
hvala vam drugari!
![]() bas ste me oraspolozili,nego sta nego cu cekati,sve cu raditi po ugledu na vas i nema sta dostici to ste i vi jednog dana! a koje su klavijature dobre da sviram narodno??tj. koje od ovih svh navedenih? Zao mi je sto nisam dosao ranije,al nema veze zapoceli smo druzenje ![]() Promijenjeno od jocozr (20.08.2008 u 15:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Početnik forumacije!
|
![]()
Alix hvala!
Ali kao sto sma rekao sacekacu da vidim sta ce mi donjeti rodjendan 26 decembra!Ja sam ovo leto radio i zaradio 170 eura(eto jos sam i to rekao) Sledece leto cu poceti ranije,i sigurno imati minimum 300 eura.Tako da nije frka da sad kupim neki za 200 250 eura,prodam ga za 100 150 iduce godine i dodam parice za neki od jacih sithova(klavijatura). A za sad mogu kupiti i neki od 250 ili 300,samo da sacekam rodjus i novu godinu.Pritom racunacu na pad cena koliko toliko,i eto kupicu neku kvalitetniju gde mogu ubacivati i boje,i sva cuda! takodje da naglasim SVIRAO BIH NARODNO! al opet rekoh,ja necu svirati na svadbama,krstenjima itd. pa da mi treba svetsko cudo ![]() nego izmedju 200 i 300 eura.A eto imam izbor,jos jednom hvala! Citat:
Slobodno vi nastavite sa predlozima,eto vec imam pitanje koje su dobre za narodnjake?Sto se tice hdd-a svakako da mi je potreban.Nemora biti neka velika memorija.I da ima USB!To mi je skoro najvaznije,dakle USB! Promijenjeno od jocozr (20.08.2008 u 16:06 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
plz, pomozite |
|
|