|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav imam ponudu da zamjenim Roland va7 za Korg pa 500 dal da ga uzmem i dali dobijam puno više usera i ostalog na njemu a i strah me nism nikad aranžer korg svirao pa neznam dal bude barem približna ili bolja kvaliteta ritmova na njemu šta da napravim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
uhh..ako hoeces cir na zeludcu onda mijenjaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
nista od ritmova nisam imao,m a zlo jedno... nego,lepo ti kaze kolega,kad bi mogao da je uzmes,pa probas,pa ti neko objasni,pa nabavis unapred materijal za nju,inace.... ma dobar je va7,star ali radi ko zmaj . moj drug ga ima,zvuci mu bolje nego neki pa1xpro,ali ne da ritmove ni za zivu glavu,a nece ni da kaze ko mu pravi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Dobar je Va7 al kao što kažete zastarjela tehnologija taj zip i mene muči i samo čekam da nešto crkne a onda? a za semplove koristim Le.Hvala svima na odgovoru budem ga sutra isprobao pa se odlučit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Iskreno receno ja sam uvek sanjao o tom VA7 ali nikad si nisam zelju ispunijo hehehehe...nema veze uglavnom ja licno ga nebi menjao za pa500 ja vjerujem da je to super kljava jos dan danas. . .
Volijo bi da cujem opet nesta sa te Klavijature eto ako ti nije mrsko mogao si da ubacis neku malu svirku ![]() Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
Roland Va7 i Korg T3 snimano sa Cool Edit stara snimka budem još postavio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
va 7 sam imao 2 godine i presao na korga iskljucivo zbog lakoce rada, na va7 nikako nisam uspeo da ukapiram stile idediting i neke stvari su me nervirale na njemu i taj jebeni zipp sto se kvario u toku svirke, mislim na disketu zipp. A sad na pa800 mi je mnogo lakse. e sad pa500 nisam imao prilike da koristim alil verujem da je bolji od va7. jer va7sto se tice boja isto je malo zeznuto ako planiras samo njega da koristis. Nadam se da sam bio od pomoci ako nesto trreba u vezi va7 neka pomoc javi se.PozzZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
500, korg, roland, va7 |
|
|