|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mi iznajmljujemo 4 EV zvucnika,trosistemca,ne znam tacno oznaku od lika iz Kragujevca
2000 dinara po danu.Mi ih koristimo 2 god. i za to vreme ih je otplatio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Belaj boy
|
![]()
Simke,mislis samo na zvucnike bez miksete.To je cena po radnom danu?Jel' to stoji kod vas stalno ili kako????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Iz tvojih ranijih postova vidim da si OK lik, dobar muzičar i da imaš "šlifa", pa me zanima što sa tom svojom ekipom ne digneš neki kredit i za eto te dvije godine otplatite razglas??? Ovako dajete lovu, i opet nemate ništa od toga...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
PM1000/2, 4xEV1503(one su mi 'ebale kevu, 50kg jedna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Belaj boy
|
![]()
Imati svoj razglas je veliki plus za muzicara osim ako nije u pitanju lencuga koju mrzi da radi.Razglas se otplacuje za tri do cetiri godine a desetak godina moze da radi bez problema ako se uzmu neke top komponente u trenutku kupovine.Naravno,tu je i samostalnost u smislu da ne zavisis od nekog,da li ce doneti,sta ce doneti i sl.A broj tezgi ako je u pitanju slobodan strelac(neko ko nije u bendu),raste za 30%,jer dobar muzicar u paketu sa dobrim razglasom ima veoma dobar prolaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koliko, placate, razglas |
|
|