|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
he pa to je stara tema tek sad vidim datum kada je pitanje postavljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Downloads: 120
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Jel ima neko ovu pjesmu na albanskom i kako se zove .
Kazete ve molam ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
ma nemoj,ako svira feruz znaci je makedonska,mozda ja sviram labudovo jezero,znaci makedonsko je ha,ha,ha-feruz svira cocek Dada Sali (OBRADA A NE AUTORSKA KOMPOZICIJA)ali u njemu nema bas nisto makedonsko, mislim na melos koliko se ja razumem to je sve ono zavijajnje.mislim da je Turska ili Albanska ali makedonska100%nije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.01.2006
Mjesto: ITALIJA(MACERATA) 70KM od Ancone
Downloads: 221
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1X-TRITON LEE-G-1000-casio CZ101
Interesi: muzika-fudbal...itd samo da je sport -hehe
![]() |
![]()
eto i mene mada je tema pre mesec dana ali da se i ja ubacim ,ovako:
OJ DADA SALI nije ime pesme nego je tako poznata zato sto posle impro pocinje s tim recima . Ime pjesme je---MIHONE---. Stara je sigurno vise od 25god. i potice sa Kosova ne iz Makedonije,a jos pre 40-50 god(to mi je reko jedan stari covek iz Albanije skime sam imao prilike da pricam tu u Italiji)kaze da je ta pjesma nastala po zivoj historiji jedne cure koja se zvalaMIHONEiz KUKSA to je grad neki u sredini Albanije. To sto je posle ferus napravio cocek i oro to je druga stvar al kod nas u MAKEDONIJI nije nastala nikako,u bivsoj YUGI ko sto sam naveo pojavila se prvi put u Kosovo-urosevac(Ferizaj)kosto ga i spominje u pesni .........eto tolko nadam se da nisam nikog nesto uvredio........... i pozdrav svima
![]() |
#15 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jeste da je ime Mihone, to je pevao Fadil Toska u osamdesetih al pesma
potice od mnogo ranije, isto kao i Shota...Azemova cerka.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
samo ime kaze da "dada Sali"ne moze da bude Makedonac.To je siptarska pesma koja je feruz odsvirao kao cocek a ako ferus odsvira i Rigoleto ovi moji pametni zemljaci pomislice da je i to Ferusovo "remek delo" ha,ha,ha ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dada, sali |
|
|